Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 4D UH-on nyúlszájat lát a...

Ha 4D UH-on nyúlszájat lát a doki, akkor az mondja a kismamának?

Figyelt kérdés

Most nézem újra a videót, és eddig fel sem tűnt, de most olyan fura a kislányom orra és szája közötti rész.

Szólt volna az orvos, hogy ha ilyet látott volna? Mert azt mondta, hogy minden rendben, egészséges a kislányunk. Hihetünk neki?

Köszönöm előre is a válaszokat!

30+3 hkm

2013. jún. 25. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Én neves klinikán voltam 4D-n, ott elmondták az elején, hogy ez itt csak babamozi lesz, ők nem egészségileg nézik a kicsit.

Ha kétségeid vannak, legközelebb kérd meg az ultrahangos orvost, nézze meg alaposan.

2013. jún. 25. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos hogy szólt volna, lehet hogy csak úgy tartotta a száját.

Nem hiszem hogy baj lenne nyugi :)

2013. jún. 25. 09:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Az orvost megkérdeztem, méregetett is a babán, nézte a lepényt is, hogy minden rendben van-e vele. Mindent rendben talált. Akkor nem is aggódtam, csak most láttam meg a kis szája felett azt a részt.

Köszi mégegyszer, hogy írtatok!

2013. jún. 25. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:
A mi 4D-s felvételünkön teljesen úgy néz ki, mintha nyúlszája lenne. De mondta ott a szonográfus, hogy nincs nyúlszája. Nem is lett. :)
2013. jún. 25. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak is nagyon fura volt a szája meg az orra. Az orra elég nagy is volt:) Mondtam is a férjemnek, hogy remélem nem lesz nagy orra.Megszületett, tökéletes picike szájjal és pisze orral. Most 1 éves és makk egészséges. A doki biztos szòlt volna ha valami nincs rendben a kicsivel, az enyémet is átvizsgálta tetőtöl-talpig! Szerintem csak ùgy tartotta a száját. És ugye a 4d nem ùgy adja vissza a képet mintha élőben kenne. Nyugodj meg minden rendben van a kicsiddel.
2013. jún. 25. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi az Istenhegyire mentünk babamozira, de nagyon takargatta magát a kicsi, így egészségügyileg nézett meg mindent a doki. A nyúlszájat is kifejezetten megnézte.

Egyébként csak szeleteket vett le szerintem az UH, így lett olyan a szájánál, nálunk is végül levette a karját az arca elől, hogy meg tudjuk nézni. A nagy száj, vagy orr meg akkor lesz, ha már túl nagy a baba a mozihoz, ilyenkor nagyon torzít a gép.

2013. jún. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!