Ha 4D UH-on nyúlszájat lát a doki, akkor az mondja a kismamának?
Most nézem újra a videót, és eddig fel sem tűnt, de most olyan fura a kislányom orra és szája közötti rész.
Szólt volna az orvos, hogy ha ilyet látott volna? Mert azt mondta, hogy minden rendben, egészséges a kislányunk. Hihetünk neki?
Köszönöm előre is a válaszokat!
30+3 hkm
Én neves klinikán voltam 4D-n, ott elmondták az elején, hogy ez itt csak babamozi lesz, ők nem egészségileg nézik a kicsit.
Ha kétségeid vannak, legközelebb kérd meg az ultrahangos orvost, nézze meg alaposan.
Szerintem biztos hogy szólt volna, lehet hogy csak úgy tartotta a száját.
Nem hiszem hogy baj lenne nyugi :)
Köszönöm. Az orvost megkérdeztem, méregetett is a babán, nézte a lepényt is, hogy minden rendben van-e vele. Mindent rendben talált. Akkor nem is aggódtam, csak most láttam meg a kis szája felett azt a részt.
Köszi mégegyszer, hogy írtatok!
Mi az Istenhegyire mentünk babamozira, de nagyon takargatta magát a kicsi, így egészségügyileg nézett meg mindent a doki. A nyúlszájat is kifejezetten megnézte.
Egyébként csak szeleteket vett le szerintem az UH, így lett olyan a szájánál, nálunk is végül levette a karját az arca elől, hogy meg tudjuk nézni. A nagy száj, vagy orr meg akkor lesz, ha már túl nagy a baba a mozihoz, ilyenkor nagyon torzít a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!