Ápr.27-én, volt az utolsó mens. Első napja, tudom, hogy máj.13-án estem teherbe. Jún.13-án, kellett mennem UH-ra, ott csak 23x11-es elnyújtott petezsákot találtak, embriot nem.4h terhes vagyok, doki szerint 6h. Már mutatnia kellene az embriót?
mivel nem szabályos a petezsák 0,001% hogy kihordott terhesség lesz
ráadásul kicsi is igy az alakja az ikerterhességet sem indokolja,sajnálom....
Sajnos azt nem tudom, mert csak telefonon beszéltem a dokival, és annyit mondott, hogy minden értékem jó, a hcg az átlagnál kicsit magasabb. Ja, meg azt mondta, hogy a terhességet teljesen kimutatja a vérkép.
Ha jó a vér eredményem, akkor ugye van még remény?
Na, voltam UH-on. Képzeljétek el, hogy a hasi UH-on, ismét nem látszódott semmi, csak egy üres petezsák, mondta a doki, hogy nagyon sajnálja, de ebből baba nem lesz.
Utána még azért a hüvelyi uh-al rám nézett, és lás csodát, a petezsák legeslegsarkában ott volt elbújva, egy 11 mm-es embrio, melynek már a szívhangja is volt. :) 7 hetes terhességet állapítottak meg. Kaptam még fényképet is, hogy nézzem meg, hogy mennyire elbújt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!