Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes vagyok, de még nem...

10 hetes vagyok, de még nem mondta meg a doki hogy mikorra várjuk a babát. Miért?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Majd megmondja, nekem is a védőnő számolta ki először az orvos csak a 12. heti vizsgálatkor vette elő a "korongját".

Egyébként te is ki tudod számolni, csak az utolsó menstruáció első napjának dátumából számolj vissza 3 hónapot és adj hozzá egy hetet. :)

2013. jún. 19. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 12hetes uh.-n írták le először a dátumot a baba méretének megfelelően, addig az orvosom az utolsó mensihez képest mondott egy hozzávetőleges időpontot. Mondjuk a két időpont közt nekem csak 2 nap eltérés lett.
2013. jún. 19. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt töltsd ki, és addig, amíg nem lesz hivatalosan dátum, addig is lesz egy kb időpontod. De közel lesz ehhez a tényleges dátum is, pár nap eltérés lesz esetleg.

[link]

2013. jún. 19. 10:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Január 14. :) kíváncsi leszek mit mond majd a doki :) köszi :)
2013. jún. 19. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is majdnem elfelejtette. Aztán azt mondta, a netes kalkulátorok is úgy számolnak, mint ő a papírkorongon, tuti tudjuk már a dátumot :)))

Később uh alapján korrigált az időpontot egy héttel korábbra, mert nem középidőben fogant.

2013. jún. 19. 10:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem meg azért nehéz megállapítani mert nem tudom pontosan mikor volt utoljára,mert hol volt menzeszem,hol nem .Én március végére emlékszem,de akkor 11hetes és 4 napos lenne a pici,viszont 33mm,doki szerint 10hetes.Hát majd meglátjuk :) De szerintem Újévi baba lesz :D
2013. jún. 19. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!