Kit mikorra rendelt vissza a doki az első vizsgálat után?
Én 6+6 hetesen voltam először dokinál, ez volt két hete, pont ma kell visszamennem 8+6 hetes vagyok!
Engem elküldött vérvételre közben, azt mondta még a múltkor hogy majd ha ma megyek, akkor annak az eredményével menjek.
Nekem nem adott semmilyen papírt ami igazolná hogy terhes vagyok, sőt még a méreteit sem mérte meg, mint itt sokaknak.
Először ez nagyon zavart, de most már úgy vagyok vele, ha méricskéli vagy sem, attól még ott van, és ha akar akkor úgyis fejlődik rendesen. De azért reménykedem hogy ma már megméri, meg papírt is kapok :)
Nekem a 2 hét alatt eszembe sem jutott hogy bármi baja lenne a babának, tüneteket néha érzem, néha nem, de szerintem ez normális! Izgulni meg csak ma izgulok, hogy csak jót lássunk a monitoron, és ne legyen semmi baja a babának! Engem inkább ez, ami izgat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!