A babám nem mozog csak nagyon ritkán, ez miért van? 29 hetet már betöltöttem és nekem nem intenzív a mozgása mint ahogy sok más kismamának! Lent a többi!
Ki szokta magát nyomni naponta a jobb oldalra,de mozogni,rugdosni nagyon ritkán érzem.szívh.figyelővel úgy vélem minden rendben van,mert a szíve az szépen ver(144/s)
De akkor miért nem érzem íntenzívebben,annyi kismama ismerősom mondta hogy ilyenkor mennyire aktív4 DE NEKEM NEM!!! Van esetleg valami baja???
Ha szívhangl minden rendben és kinyomja magát akkor nem kell agódni , mostanában elég rossz idők vannak ez kihat a babócákra is .
6 éves kislány anyukája és 30+4 hkm
tőlem is mindenki kérdi, hogy most már sokat mozog? kérdem én, mit jelent a sok?
nekem sem mozog olyan sokat. érzem, hogy néha megmozdul, de nem valami aktív. általában akkor indul be, ha lefekszem, s az oldalamra fordulok. lehet, hogy nem jó neki, mert nyomódik. nem tudom.
remélem, hogy nincs semmi baja a babáinknak!
29+5 hkm
3. vagyok.
én még arra gondoltam, hogy talán a méhlepény elhelyezkedése is befolyásolja, ki mennyire érzi a mozgást. nekem mellső fali, tehát nekem rendesen "tompítja" a mozgásokat a hasfalon lévő méhlepény.
neked hol tapadt meg?
Oh, ne aggódj! Minden baba más és más! Nekem pl. nagyon-nagyon aktív, míg egy kolléganőm mesélte, hogy az ő kislánya alig-alig mocorgott, nem rúgott erőseket, néha feszengett, de egyszerűen nem lehetett lényegesebb mozgásra bírni. Ezt kb. úgy képzeld el, hogy minden bizonnyal, a te aktivitásod és az enyém között is lényeges különbség van. Ugyanez megy a babáknál is. Van, aki izgága, mocorog, vannak, akik kényelmesen elvannak, és mi a fenéért is strapálják magukat? :)
Ezen kívül mint írtad, melsőfali a lepényed, az is sokat visszafog, de lehet, hogy több a magzatvized is...
Szerintem, nem is szükséges aggódnod. Ilyen a babád aktivitása és ez nem baj. :)
Jó babázást!
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!