Ma voltam CTG-n, és a szülésznő (?) agyon szidta a babákat, mert egyik sem volt hajlandó mozogni. Összevissza rázogatta a pocakunkat. :) Velem együtt 6 kismamáról van szó...
2013. jún. 18. 19:18
2/12 anonim válasza:
Húh, nekem álladóan mozog, igen látványosan ki-kidugj a kis virgácsait, térdét, vagy a tappancsokat. Nagyon kis aktív, de azt vettem észre, hogy ő a melegre jellemzően így reagál, míg a hidegfrontnál lenyugszik.
31 hkm
2013. jún. 18. 19:21
3/12 A kérdező kommentje:
Első!Az igen,jò bunkò volt!
2013. jún. 18. 19:23
4/12 anonim válasza:
az enyém nagyon élénk baba. és mintha mi sem történt volna, uaz a mocorgás, rugdalózás, szöszmötölés egész nap, szóval az én picimet nem érdekli az időjárás.
hozzátartozik, h 11 és 4 között nem megyek ki az utcára, ha nem muszáj
2013. jún. 18. 19:25
5/12 anonim válasza:
Húha, az enyém nagyon aktív! Nagyon örülünk neki,:) a meleget én nem bírom, nem is tudom mi lesz később!
26hkm
2013. jún. 18. 19:59
6/12 anonim válasza:
Első vagyok. Azért bunkó nem volt, de néhányan eléggé stresszeltek miatta. Egyébként tényleg idegesítő, hogy az ember hiába tudja, hogy mozog a baba, abban a 20 percben kéne teljesítenie. De hát ez a lényege a vizsgálatnak. :(
2013. jún. 18. 20:01
7/12 anonim válasza:
Az én babámra nincs hatással a meleg. NAgyon aktív, fájdalmasan aktív!! 37 hkm
2013. jún. 18. 21:14
8/12 anonim válasza:
Hat az en babam is belustult amit nem banok mert tegnap nekem is fajdalmasan aktiv volt :) 40hkm
2013. jún. 18. 21:39
9/12 anonim válasza:
Az én fiam eléggé aktív még ebbe a nagy melegbe is, szokás szerint este is, amikor nem elég hogy a melegtől nem tudok aludni, de még a babóca sem hagyja anyát aludni :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!