Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A MagneB6-ot akkor is szedni...

A MagneB6-ot akkor is szedni kell, ha nem keményedik a hasam, vagy csak ritkán?

Figyelt kérdés

6hetesen véreztem, Magne B6-ot javasoltak, napi 3szemet. Aztán a vérzés elmúlt, a 11. héttől már barnázás sincs egyáltalán. Most 23 hetes vagyok, azóta is szedem a Magne B6-ot. Eszembe jutott, hogy akkor is szedni kell napi 3 szemmel, ha nem keményedik a hasam, vagy csak néha, kb heti 2-3x? Nem elég akkor bekapni 1-1 szemet, amikor keményedést érzek?

Köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 4. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
En 20 hetes vagyok,es akkor szedek magneziumot amikor huzzodik a pocakom (nekem meg nem kemenyedik) az enyhiti.Szoval en akkor kapok csak be 1-1 szemet ha ugy erzem..
2013. ápr. 4. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Szintén 23 hetes vagyok, én napi 3*2-t szedek rendszeresen, mert a magne b6 megelőzésképpen is használható a keményedésekre, plusz nekem a vádlim is szokott görcsölni ha nem veszem be a magnéziumot..:/
2013. ápr. 4. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elején én is alkalomszerűen szedtem, amikor fájt a hasam. Az orvosom azt mondta, hogy inkább rendszeresen szedjem, mert a másiknak nincs sok értelme. Én esetleg az adagon csökkentenék, de a rendszerességet megtartanám. De többre mész, ha orvost kérdezel, ők jobban tudják, hogy szívódik fel, hogy hasznosítja a szervezet a legjobban.
2013. ápr. 4. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:

napi 3 szemet??? Nem sok az?

Én napi egy szemet szedek csak, és az előzőnél is szedtem de csak 1 szemet naponta! (nagyon hizlal sajnos :()

muszáj szedni a magneB6-ot, végig, az első terhességemnél, volt hogy leálltam 1-1 napra, és aznap este olyan lábgörcsöt kaptam, hogy csak na! Úgy hogy most a 2.-nál végig fogom szedni, minden nap, de nem 3at!

Tapasztalat: Napi 1 szem és minden rendben van.

:)

Jó babavárást!

2éves fiúcska mamája, és 12hetes kismama :)

2013. ápr. 4. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:

hízlalni semmiképp sem hízlal, maximum a b-vitamin tartalma az, ami növeli az étvágyat, de ez sem igaz mindenkinél.

nekem a görcsölgetős időszakomban 8 szemet kellett szednem (Magneb6-ból), nem híztam tőle egy dekát sem.

2013. ápr. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!