A MagneB6-ot akkor is szedni kell, ha nem keményedik a hasam, vagy csak ritkán?
6hetesen véreztem, Magne B6-ot javasoltak, napi 3szemet. Aztán a vérzés elmúlt, a 11. héttől már barnázás sincs egyáltalán. Most 23 hetes vagyok, azóta is szedem a Magne B6-ot. Eszembe jutott, hogy akkor is szedni kell napi 3 szemmel, ha nem keményedik a hasam, vagy csak néha, kb heti 2-3x? Nem elég akkor bekapni 1-1 szemet, amikor keményedést érzek?
Köszönöm a válaszokat.
napi 3 szemet??? Nem sok az?
Én napi egy szemet szedek csak, és az előzőnél is szedtem de csak 1 szemet naponta! (nagyon hizlal sajnos :()
muszáj szedni a magneB6-ot, végig, az első terhességemnél, volt hogy leálltam 1-1 napra, és aznap este olyan lábgörcsöt kaptam, hogy csak na! Úgy hogy most a 2.-nál végig fogom szedni, minden nap, de nem 3at!
Tapasztalat: Napi 1 szem és minden rendben van.
:)
Jó babavárást!
2éves fiúcska mamája, és 12hetes kismama :)
hízlalni semmiképp sem hízlal, maximum a b-vitamin tartalma az, ami növeli az étvágyat, de ez sem igaz mindenkinél.
nekem a görcsölgetős időszakomban 8 szemet kellett szednem (Magneb6-ból), nem híztam tőle egy dekát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!