Én attól félek, hogy nem tudom mikor induljak el a korházba! 36hetes, és 2naposak vagyunk! Sűrűn pisilek, és sokat keményedik a hasam! Az nst jó volt fájásom ritkán van! Ilyenkor mi van?
Nem igazán értem. A keményedés és a sűrű pisilés normális ilyenkor. Ha majd jönnek a fájások és érzed hogy sűrűsödnek és szabályosak, akkor mérd őket, és ha szabályos 10 percesek, akkor elég bemenni a kórházba. De kérdezd majd meg a dokid mit tanácsol. Ha a magzatvíz folyik el, akkor meg egyértelmű, azonnal kórház.
Én sem szültem még, 36 hét 2 napos vagyok szintén.
Sok boldogságot kívánok.
5-10 percessel simán elég bemenni,nem kell aggódni:)Mondjuk azért ha 100km-re van a kórház azért inkább hamarabb induljatok:D
De ugye tudod,hogy ha folyik a víz,mert még az is lehet,akkor hanyatt vágod magad?:DCsak mert úgy látom te inkább fájásra készülsz:)
25hetes MiniMana mama
Köszönöm szépen a válaszokat!Igen,én tényleg a fájásokra koncentrálok nagyon!Hát remélem minden rendben lesz!
Mindenkinek könnyű szülést,és sok sikert,minden jót kívánok!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!