20 hetes babaváró vagyok már nagyon szeretnék vásárolgatni, készülődni. Nem korai ez még?
Figyelt kérdés
3. babámat várom, még soha nem voltam ennyire izgatott.2014. febr. 6. 13:17
1/9 anonim válasza:
Nem korai.
miért lenne?
Mindenki akkor kezd el vásárolgatni, amikor úgy gondolja :)
A páromnak én a 11. héten vettem egy bodyt, hogy szokja a helyzetet, mert nálunk első baba, majd kaptunk a barátnőméktől 2-t és nemrégiben vettünk egy aranyos kis sapit :)
Szóval amikor jól esik, akkor vásároltok :)
20 hkm
2/9 anonim válasza:
szerintem se korai úgy se egyszerre vesz meg mindent az ember apránként lehet miért ne?
Jó egészséget!
3/9 A kérdező kommentje:
Még nem tudom milyen nemű a babám, de éjjelem nappalom körülötte forog, hogy mindene meglegyen. Köszönöm!
2014. febr. 6. 13:24
4/9 anonim válasza:
A 20.dik hétben már volt pár ruhácskánk, kiscipönk, zoknink, harisnyánk, most a 23.dik hétben vagyunk pontosan tudom, h milyen butort, kiságyat, babakocsit veszünk neki-ezekre a nagyobb, drágabb dolgokra még csak fére van téve a pénz, nincs megvéve, megrendelve. Amikor nemtudtuk, hogy kislány vagy kisfiu nagyon nehéz volt neki bármit is venni.
5/9 anonim válasza:
2.-es vagyok
én a 25.héten tudtam meg hogy fiú!
és a 22. héten voltunk a tescóba és volt ott egy édes kis kék cioő újszülöttre és nem bírtam otthagyni gondoltam jó lesz fiúnak lánynak eggyaránt!
de mindtha tudtam volna....
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem korai :-) Én már vettem szopipárnát, pólyát, pelenkázó feltétet, fürdető kádat, Ezeket mind az apródon szereztem be nagyon jó áron, szinte újak . Alig várom, hogy kicsit jobb idő legyen és mehessek a vásárba baba holmikat túrni:-) 15 hkm
7/9 Gyöngyikee válasza:
mi mâr nagyon sok mindent megvettünk de igy is rengeteg dolog hiányzik..van jopár ruha,a kiságy meg takaro meg ilyen aprosàgok :) szerintem se korai amit szeretnèl vegyèl meg :)
8/9 anonim válasza:
ha jólesik, nyugodtan vedd meg. Nem fog befolyásolni semmit hogy mikor kezdesz el vásárolni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megértetek, én sem szívesen hagyom az utolsó hónapra a dolgokat, ki tudja lesz-e kedvem egyáltalán bármihez is.
2014. febr. 7. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!