Nyákdugó korai távozása baj? (17 hét)
Ha kijött, az azt jelenti nyitva van a méhszáj!
Nincs fogadott dokid?
igen a nyákdugo vissza tud...nőni vagy hogy is mondjam. de az nagyon nem jo ha ki is jön mindig. menyj el hozzá magánba is hogy nézze meg zárt vagy e még mert megint kijött tuti más lesz a hozzáállása. Ha párszor eltudsz menni magánba az jo lenne ugy jobban figuelnek rád mégha nem is váltasz vagy választasz.
Később a suly miatt is meg a kórokozok miatt nagyon nem jo lenne ha nem pihennél vele.
Nézd, elég furcsa a hozzáállásod. Nem akarsz orvosra költeni mert a 2 gyerektől veszed el a pénzt? Könyörgöm ez a GYEREKED érdekében van, ha ne adj isten baj lesz, elveszted vagy koraszülött lesz akkor egy életen át marcangolhatod magad. Nem tudom, ha én csóró lennék mint a templom egere akkor is addig járnék utána, hogy mi lehet a baj, vagy baj e egyáltalán amíg biztos választ nem kapok megfelelő szakembertől. Ha kell kölcsönt kérnék...
A nyákdugónak nagyon fontos szerepe van, védi a babát, és többedik szülésnél akár a szülés beindulását is jelentheti. Én már most mennék a helyedbe az ügyeletre és holnap hívnék egy magándokit. Kerül amibe kerül, most a gyermeked életéről lehet szó. Ne légy felelőtlen.
Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Én elhiszem hogy az elsőt végigmászkáltad meg minden de most látod te is hogy ez nem megy.Be kell látnod ez nem a te döntésedhogy márpediglen én most is olyan jo kismama leszek mint az elsőnél. és aktívkodok.
De te tudod én csak jot akartam, hisz ott a másik gyerek is azt is el kell látni és azért könnyebb volt szerintem első gyereket várni aktívan mintost. És azzal is egyetértek hogy nem akarod a gyerektől elvenni a pénzt,nem is minden alkalomrol beszéltem. De valamit muszály vagy tenni ha megakarod tartani ezt a babát és otthon lenni. Mert lehet hamarosan befektetnek szülésig és akkor meg azt sajnálod hogy nem lehetsz otthon a tesóval.
És nem leszel boldog kismama.Kínszenvedés és aggodalom lesz a 9honap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!