Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek orvosi vizsgálat...

Szerintetek orvosi vizsgálat után elmehet a nyákdugó? Még korai lenne.

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok. Tegnap este bementünk az ügyeletre, megvizsgált az orvos, de eléggé fájt. Tudtam, hogy lesz utána vérzés, ma volt/van is, de az előbb egy nagyobb adag barnás-véres nyák (bocsi) volt a WC-papíron. Mit gondoltok?
2012. nov. 1. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elég durva volt a doki azt gondolom.Miért kellet ügyeletre menni?Már eleve a terhességgel volt gond,mert akkor lehet hogy nem is a vizsgálat miatt vérzel.Szerintem hívd fel az orvosod addig meg pihenj.
2012. nov. 1. 15:21
 2/12 anonim ***** válasza:
azt gondolom azonnal kórházba kéne menni. a vérzés nem normális, nekem egy vizsgálat után sem volt. még egy pötty oké lenne. öltözz, kórház!!!
2012. nov. 1. 15:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én többször véreztem vizsgálat után, a dokim szerint érzékeny a nyálkahártyám, de mindig azt mondta ha sok és darabos , alvadt vér jön akkor kórház. Menj be, nézzenek meg.

Szorítok, majd írd meg mi volt!

2012. nov. 1. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy tudtad,hogy lesz utána vérzés?Én 3 gyereket szültem,de egyiknél se volt 1x sem a terhesség alatt vérzés,a vizsgálatok után SEM!Irány az ügyeletre,ez nagyon nem normális!
2012. nov. 1. 15:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért mentünk be, mert délelőtt többször volt ilyen vizes folt a fehérneműn, és azt gondoltam magzatvíz - sokat aggódom ezen. De nem az volt csak vizes folyás. Reggel azért hívtam a dokit a vérzés miatt, de azt mondta ő is, hogy a vizsgálat miatt van, ne foglalkozzak vele, el fog múlni. Csak ez a nagyobb adag gondolkoztatott el. Egyébként elég sokszor szoktam hívni, és már rossz érzésem van miatta.
2012. nov. 1. 15:40
 6/12 anonim ***** válasza:
rossz érzés akkor lehetne benned, ha történik vmi a babával, neked meg ciki volt felhívni a dokit.
2012. nov. 1. 16:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok aki többször vérzett a vizsgálatok után ,és mégis 2 egszséges gyermeket szültem, úgyhogy kedves 3 gyermekes édesanya attól még, hogy Te nem tartod normálisnak, és veled nem történt ilyen, attól még lehet.

Mennyi az a nagy mennyiségű vérzés?

Amúgy én is zargattam sokat a dokim, de ők ehhez hozzá vannak szokva. Inkább menj be többször hiába!

2012. nov. 1. 17:00
 8/12 anonim ***** válasza:
A 4. vagyok.Kedves utolsó válaszoló,mint látod a 2. válaszoló szerint se normális.És a dokim szerint sem.Ám én laikus vagyok,ha Te másként tudod,akkor bocsi.
2012. nov. 1. 17:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy semmilyen színű vérzés nem normális terhesen, mindig orvoshoz kell menni, hogy ellenőrizze nincs*e gond.
2012. nov. 1. 18:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Az én dokim szerint vizsgálat után lehet vérzés, de nekem mindig csak akkor volt, amikor más vizsgált - mert mások elég durván csinálták. Mikor az első babával voltam terhes, akkor is bementünk néha ügyeletre, mikor gond volt, és amikor megviizsgált a szülésznő, mondta is, hogy lehet tőle vérzés. És hát volt is. Most ami nagyobb adag kijött délután, inkább sötétbarna folyás volt,nem friss vér.
2012. nov. 1. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!