Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam vizsgálaton, levetté...

Ma voltam vizsgálaton, levették a 36hetes kenetet is. Kb 5órával a vizsgálat után jött egy kevés rózsaszínes-barnás valami. Ez a vizsgálattól lehet vagy a nyákdugó kezd ürülni?

Figyelt kérdés
1ujjnyira nyitva van már a belső méhszáj is,a baba már lent van teljesen.
2010. szept. 21. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:
az én dokim mindig mondta, hogy vizsgálat után ez normális. Persze, ha erősödik a vérzés, akkor azonnal kórház! A nyákdugót fogod érezni ha távozik, mert olyan,mintha pisilnél, nem tudod abbahagyni és kicsusszan (legalábbis nekem ilyen volt az elsőnél), de az is lehet, hogy kisebb darabokbnan több alkalommal távozik és szinte észre sem veszed majd.
2010. szept. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!