Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a nyákdugó lenne vagy a...

Ez a nyákdugó lenne vagy a vizsgálat miatt van?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 40 hetes és ma nézett meg az orvosom.Amikor nézte a méhszájam nagyon fájt.Ez 11 óra körül volt.Hazajöttem,lefeküdtem és most egy kis kb 20Ft-os nagyságú véres nyálka jött ki belőlem :(

Ez a nyákdugó lenne?A vizsgálat után nem véreztem.

2011. jan. 23. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:

A doki semmit se mondott ezzel kapcs?

Ha kézzel vizsgált, akkor lehet, hogy mondta volna, ha már nincs meg a nyákdugód.

2011. jan. 23. 17:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Eddig nem jött semmi ilyen belőlem,úgyhogy biztos vagyok benne,hogy a nyákdugóm még megvan/volt.

Még mindig jön,olyan nyálkás,barnás enyhén véres.Bocsi amiért ennyire kifejtem,de nagyon beparáztam most,és hátha valaki az elmondottak alapján tudna segíteni.

2011. jan. 23. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó is, hogy feltetted a kérdést, a válaszokra én is kiváncsi vagyok, azért is kérdeztem vissza.

Én most vok 36 hetes és semmi tapasztalatom sincs nekem se erről a témáról.

2011. jan. 23. 17:57
 4/7 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
100%
Szia! A leírás alapján nyágdugó, ez biztos. Az szokott véres nyálka lenni.
2011. jan. 23. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.Kicsit már megnyugodtam,azóta egyszer jött egy ici-pici darabka és azóta semmi,a papír is teljesen tiszta ha megtörlöm magam.

Attól féltem nehogy vérzés legyen.

Találtam egy cikket,az ott leírtak alapján is nyákdugó lehet.Bemásolom mert biztos az első válaszolót is érdekelni fogja :)

A szülés előtt pár nappal előfordulhat, hogy enyhe, nyákos vérzést észlel, görcs és fájdalom azonban nem jelentkezik.

Ez még nem a szülés kezdete, csak a nyákdugó távozik! Ez az esemény általában két-három nappal előzi meg a szülést. Maga a nyákdugó a méhnyakban található mirigyekben termelődő, besűrűsödött nyák, amely véd a felszálló kórokozók ellen. A szülés közeledtével a jóslófájások és a gravitáció hatására tágulni kezd a méhszáj, ezért távozik a besűrűsödött nyákos rész a hüvelyen keresztül. Indulni még nem érdemes – de csomagolni igen, mert mindez azt jelzi, hamarosan itt az idő!

2011. jan. 23. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti a nyákdugó! Nekem is ilyen volt, szintén vizsgálat után. A kocsonyára hasonlít, csak véres. Viszont én kereken egy héttel a nyákdugó távozása után szültem. A barátnőm 5 napra rá.
2011. jan. 23. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Köszi kérdező, hogy bemásoltad a tudnivalókat a nyákdugóról.

Az első voltam.

2011. jan. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!