Korai magzatburok repedés?
Kedves kismamák, ha van közöttetek olyan, akinek 18-25 hét között spontán (tehát nem pl. esés, baleset miatt) megrepedt a magzatburokja megosztaná velem, hogy kiderült-e mi okozta?
Az is érdekelne, hogy ha volt utána még terhes, akkor a következő terhessége hogyan alakult.
ha valaki nem szeretné ide kiírni, akkor privátban is írhat nekem.
Nagyon köszönöm!
szia.ez nem az én történetem de közeli hozzátartozómé
25.héten megrepedt a burok ami úgy történt hogy tapétáztak de csak felmosott.este be kellett menjenek a kórházba visszatartásra,kapott infúziót.nem volt megerőltető a felmosás úgyhogy nem biztos hogy emiatt.az orvosok sem tudták megmondani az okát
Nagyon köszönöm kedves #1! azt még megkérdezném, hogy utána végig ki tudta hordani a babát? Kórházban maradt a hölgy a szülésig?
Off: legyen inkább 17-30 hétközötti burokrepedés.
Off: ez a téma engem is érdekel. Mert én mindig pánikolok, hogy biztos a vizem folyik (közben csak folyásom van)
Kérdező, veled történt már hasonló, vagy te is csak hozzám hasonló paramami vagy?
Sajnos 2 hete veszítettem el a kislányomat. 25 hétre született. Egyik pillanatról a másikra folyt el a víz.
A kisbabám szépen fejlődött, egészséges volt, a méhszájam is zárt volt, és nem volt rövid. Abszolút problémamentes terhesség volt előtte.
Első terhesség, gondolhatjátok...
Az orvos azt mondta, hogy 6 hónap lenne az ideális, de a 3 hónap a minimum, amit várni kellene a következő teherbeesésig. már most félek, hogy mi lesz. Mégegyszer nem élném túl.
Sajnos nekem kétszer is, 21 majd 23 héten történt
Felszálló fertőzés okozta az elsőt a másodikat nem tudjuk
Bocsánat lehet nem ideillő de leirom azért!
Nekem a kisfiam 37.4 napra született ,és a kórházi záróra azt irták szülés oka korai burokrepedés problémamentes terhesség volt hozzátszem sem vérzés sem vizesedés sem semmi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!