Nekem a kimaradt mensi idején volt 2 nap, mikor egész nap hányingerem volt, de azóta semmi. Se cici feszülés, se rosszullét. Az egyetlen ami megváltozott, hogy lelassult az emésztésem, de ezt a reggeli kávé+cigi elhagyására fogom. Néha örülnék egy kis hányingernek, mert így alig hiszem el, hogy jön a kistesó. :)
2017. febr. 14. 06:28
2/8 A kérdező kommentje:
Én is ezt kívántam még pár napja... hát megkaptam.
2017. febr. 14. 06:37
3/8 anonim válasza:
6 hét 1 naposan kezdődött a hányinger, szinte egész nap, sőt most már éjszaka is gyötör, pedig reméltem, hogy megúszom 😊 Nekem a narancs és a kóla segít!
2017. febr. 14. 08:37
4/8 anonim válasza:
Nekem semmi tünet nem volt a hasfájáson kívül, de ez végig elkísért. De amúgy teljesen normális 6 hetesen. A hormonok teszik nem az számít hogy mekkora az embrió.
2017. febr. 14. 10:14
5/8 anonim válasza:
Szia,
Pontosan tudom mit erzel, Nekem már az 5.het elott jelentkezett szedules, levert a viz.
5.hettol hanyok egesz nap, szedulok, 10 hetes vagyok de meg mindig nem mult el.Neha jobb pár órára de utána ugyan olyan.
a regi melltartoim kozul egyik se jo sajnos.
Viszont a mellem mar nem erzekeny.
2017. febr. 14. 10:36
6/8 anonim válasza:
Nekem is 6 hetesen kezdodott a rosszullet, a hanyasokkal egyutt egyre kibirhatatlanabb lett. Kb a 10. hetig a mosdoig is alig birtam kimenni. Csak fekudtem, szenvedtem egesz nap, mert egyre gyengebb voltam. Most 14 hetes vagyok, 2- hete elmult a hanyas, mar egesz turheto, de meg mindig napi szinten gyotor az emelyges...csak mar nem egesz nap.
Ne erezd gaznak. Nem tehetsz rola.
Kitartast kivanok! Es gratulalok :)
2017. febr. 14. 14:42
7/8 anonim válasza:
6.hetben vagyok. Annyit érzek pár napja, hogy iszonyatosan ég a gyomrom, és több a savam, mint lenni szokott. (terhesség előtt nem igazán volt problémám vele) Ettől a gyomor fájdalomtól szokott kicsi hányinger lenni, de levegőn hamar elmulik. A másik tünet a mellfeszülés, az kb 1 hónapja tart.
2017. febr. 15. 06:40
8/8 anonim válasza:
Nekem az 5. hét végefelé kezdődött és Kb. a 20. hétig tartott. Rettentően rosszul voltam. Reggeltől kb. este 6-ig émelyegtem vagy ha ettem hánytam rögtön. Melóznom kellett közben,folyton rohangásztam a mosdóba. Sajnos majdnem ki is száradtam 1 alkalommal annyira nem maradt meg bennem semmi :( Semmi nem segített pedig próbáltam a gyömbért,Colát,mentát minden népi gyógymódot... A 20. héttől megszűnt utána a gyomrom égett és mivel nagyon pici volt a hasam így levegőt is rosszul kaptam,ülve aludtam. Egészséges picim született. Én pedig vékonyabb vagyok mint valaha :D Felért egy 40 hetes fogyókúra és edző programmal :D Küzdelmes volt de bármikor újra végig csinálnám érte :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!