Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hat hetesen tünetek? Nektek volt?

Hat hetesen tünetek? Nektek volt?

Figyelt kérdés

Három napja egész napos rosszullét, hányinger. Az eddigi melltartóimba már nem igazán férek bele.

Nem borzasztó korai ez még? Nem tudok sok mindent csinálni, az állandó hányingertől, szédelgéstől.. még enni se nagyon, mert inkább jönne kifele.

Volt nálatok ilyen korán? Elég gáznak érzem. Hogy lehet ekkora hatással rám, még másfél centi sincs...

2017. febr. 14. 06:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kimaradt mensi idején volt 2 nap, mikor egész nap hányingerem volt, de azóta semmi. Se cici feszülés, se rosszullét. Az egyetlen ami megváltozott, hogy lelassult az emésztésem, de ezt a reggeli kávé+cigi elhagyására fogom. Néha örülnék egy kis hányingernek, mert így alig hiszem el, hogy jön a kistesó. :)
2017. febr. 14. 06:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is ezt kívántam még pár napja... hát megkaptam.
2017. febr. 14. 06:37
 3/8 anonim ***** válasza:
6 hét 1 naposan kezdődött a hányinger, szinte egész nap, sőt most már éjszaka is gyötör, pedig reméltem, hogy megúszom 😊 Nekem a narancs és a kóla segít!
2017. febr. 14. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem semmi tünet nem volt a hasfájáson kívül, de ez végig elkísért. De amúgy teljesen normális 6 hetesen. A hormonok teszik nem az számít hogy mekkora az embrió.
2017. febr. 14. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Pontosan tudom mit erzel, Nekem már az 5.het elott jelentkezett szedules, levert a viz.

5.hettol hanyok egesz nap, szedulok, 10 hetes vagyok de meg mindig nem mult el.Neha jobb pár órára de utána ugyan olyan.

a regi melltartoim kozul egyik se jo sajnos.

Viszont a mellem mar nem erzekeny.

2017. febr. 14. 10:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is 6 hetesen kezdodott a rosszullet, a hanyasokkal egyutt egyre kibirhatatlanabb lett. Kb a 10. hetig a mosdoig is alig birtam kimenni. Csak fekudtem, szenvedtem egesz nap, mert egyre gyengebb voltam. Most 14 hetes vagyok, 2- hete elmult a hanyas, mar egesz turheto, de meg mindig napi szinten gyotor az emelyges...csak mar nem egesz nap.

Ne erezd gaznak. Nem tehetsz rola.

Kitartast kivanok! Es gratulalok :)

2017. febr. 14. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6.hetben vagyok. Annyit érzek pár napja, hogy iszonyatosan ég a gyomrom, és több a savam, mint lenni szokott. (terhesség előtt nem igazán volt problémám vele) Ettől a gyomor fájdalomtól szokott kicsi hányinger lenni, de levegőn hamar elmulik. A másik tünet a mellfeszülés, az kb 1 hónapja tart.
2017. febr. 15. 06:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az 5. hét végefelé kezdődött és Kb. a 20. hétig tartott. Rettentően rosszul voltam. Reggeltől kb. este 6-ig émelyegtem vagy ha ettem hánytam rögtön. Melóznom kellett közben,folyton rohangásztam a mosdóba. Sajnos majdnem ki is száradtam 1 alkalommal annyira nem maradt meg bennem semmi :( Semmi nem segített pedig próbáltam a gyömbért,Colát,mentát minden népi gyógymódot... A 20. héttől megszűnt utána a gyomrom égett és mivel nagyon pici volt a hasam így levegőt is rosszul kaptam,ülve aludtam. Egészséges picim született. Én pedig vékonyabb vagyok mint valaha :D Felért egy 40 hetes fogyókúra és edző programmal :D Küzdelmes volt de bármikor újra végig csinálnám érte :)
2017. febr. 16. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!