Szerintetek lehet baba? Tudom, teszteljek, de még korai, szombatra nem várom.
Figyelt kérdés
Pontosan 1 hete vannak tüneteim: melleim égnek,húzódnak,alhasam szinte folyamatosan,tompán fáj... Viszont ma elkezdett a fájdalom kisugározni lefelé a combtő felé,ami viszont nálam menzesz előtt szokott lenni,de nem tudom hogy terhesen is lehet ilyen? Mindig pontosan megjön,így az a reális ha megvárom a hétvégét,de már tűkön ülök.. Ja és reggelente olyan éhesen kelek,hogy remeg a kezem is..
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
2016. dec. 12. 14:51
1/7 anonim válasza:
Semmilyen terhestüneted nem lehet ennyi idősen, hiszen csak mostanában ágyazódik be ha egyáltalán...
2/7 A kérdező kommentje:
Nem beképzelem,hidd el.. tüneteim alapján 1-4 között voltam termékeny,ekkor voltunk együtt
Akkor beágyazódási tünetek lehetnek?
2016. dec. 12. 15:34
3/7 anonim válasza:
Ennyi idő alatt be sem ágyazódik, nem hogy tüneteket okozzon. Meg fog jönni hamarosan, ezért érzed ezeket.
4/7 anonim válasza:
Ilyen hamar nem lehetnek tüneteid. De ha nem jön meg hétvégéig, tesztelj.
5/7 anonim válasza:
Nekem már mielőtt meg kellett volna jönnie borzasztóan fájtak a melleim, nem minden női szervezet egyforma..és amikor nem jött meg vártam 2-3napot hátha csúszik és vettem egy tesztet ami pozitív lett, meg még utána kettőt. :) Nekem így kezdődött.
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma reggel halvány pozitívat teszteltem. Úgy látszik èrzèkeny típus vagyok :)
2016. dec. 14. 22:01
7/7 anonim válasza:
Én holnapra nem várom. tüneteim nincsenek,de nagyon izgatott vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!