Van valami tünet a terhesség első hónapjában, persze a mensis elmaradásán kivűl?
Ismerősödnek nincs igaza, nem, nem feltétlenül fogod megérezni. Van, akinek semmi tünete nincs.
Másnak pedig pont ugyanolyan tünetei vannak, mint amikor megjön. A korai tünetekre szoktak is úgy hivatkozni, hogy "mindjártmegjönérzés".
Így van, egyáltalán nem biztos hogy megérzi az ember. Pláne, ha annyira várjuk. Néha már azt is kétségbe vonták, hogy biztos érzem e amit érzek, vagy a tudatom játszik velem.
De mensi esedekessege körül felment a hőm, volt hogy azt éreztem ver a víz egyik pillanatról a másikra. 37,5 is volt. Bent teljes forróság, puffadtnak éreztem, es mivel utrot használok így észrevettem azt is,hogy totál kiszaradtam két napra. És Ezáltal az is Feltűnt véletlenül, hogy "nincs meg" a méhem. Tehát nem ütközött bele az utro 😊 azota is minden éjjel 3tól ébren vagyok.
Szerintem minden tünet lehet csalóka, ne várd, lehet nem is lesz semmi.
nekem semmi nem volt sőt még a mensim is megvolt párszor ...
ez mind a 3 gyereknél így volt
Nekem se volt semmi tünete csak az iszonyatos mellfeszülès.
Ja még ha szexeltünk a párommal mikor már nagyon jó volt nekem nagyon görcsöltem...
Akkor jött az első gondolat h terhes lehetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!