Van valami tünet a terhesség első hónapjában, persze a mensis elmaradásán kivűl?
Nekem is enyhe görcseim voltak, mintha megjönne, de másnap és a következő nap sem jött meg, ami szokatlan volt, ezért teszteltem, és pozitív lett. Ja és ezzel egyidőben elég sok pattanás is kijött az arcomon, ez is úgy, mint menstruáció előtt, de annál erősebben.
Mellfeszülés stb. nekem sose volt, hányinger meg csak hetekkel később kezdődött.
nekem sem votl más érzés, csak olyasmi hogy alul a hasam (méhem) feszült, és kívánós lettem
6 hetes terhes voltam már, amikor dokihoz kerültem, ő mondta hogy terhes vagyok, tesztet sem csináltam.- Hüvelyi uh ból mondta:)
Kérdező teszteltél már? Babás vagy?
Köszönöm az èrdeklődèst, de mèg nem. :) Nem èlünk együtt a párommal, ès szeretnèm ha ott lenne amikor csinálom, igy majd hètvègèn :) De nagyon izgulunk már :)
Mindenkèpp megìrom ide az eredmènyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!