5 napja késik a mensim.2 teszt ozitív lett. A dokim elküldött UH ra. Azt irták a paírral hogy egyértelmű iu. Grav. Még nem látható.12 mm a nyálkahártya. Szerintetek nagyon korai még? Vagy valami más a baj? Köszönöm a segítséget
Nagyon korai volt a vizsgálat, ha nincs panaszod, felesleges volt menni ilyen korán, mert még nem látszik.
6-7 hetesen érdemes menni először, szóval kb. 2 hét múlva.
Ja értem. De ha már voltál terhes, akkor már tudnod kéne hány hetes vagy. Az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet, tehát amikor a menzesz kimarad, akkor vagy 4 hetes.
Biztos minden rendben van, csak még korai volt. Vérvételre nem küldött el?
Mikor teszteltél először, és az első is pozitív lett, vagy csak a második? Csak mert lehet, hogy némileg később fogant. Egyébként tényleg korán mentél akkor is, ha középidőben fogant a baba, ha nagyon kell sietni az előzmények miatt, akkor is érdemes bevárni az 5. hét betöltését (tehát 7 nap késést), akkor már jó eséllyel látszik a petezsák. De ha később fogant, akkor lesz az a 7 nap akár 14 is.
A progeszteronpótlást szerintem kapnod kellett volna automatikusan, az előzmények ismeretében. Ha bármilyen barnázást tapasztalsz, irány a doki. De ezt úgyis tudod.
Vérvételre még nem küldött. Csütörtökön megyek vissza hozzá a lelettel. Én is azt gondoltam hogy 4 hetes de van egy applikációm ami szerint már 5. szóval ez kavart meg picikét :(
Egészen pontosan ezt írta a leletre. Uterus retofl. átmérője 45 mm nykh. 12 mm . Egyértelmü iu. grav. még nem látható. J.o.-i ov 33x24 mm b.o.-i ov. 24x17 mm.
Douglasban folyadék nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!