Vékony nyálkahártya, pozitív teszt?
Szia!
Szerintem túl korán voltál dokinál. Mióta késik? Nem kell visszamenned?
Korán mentél, 4 hetesen még tényleg nem látszik semmi. Még 5 hetesen is "csak" petezsák.
Szóval ne félj, csak több idő kell. Mikor kell vissza menned?
Ilyenkor az is csoda h mar van pozi teszted. Rengeteg pozi teszted kérdés van itt. Olvasd el ezeket, ez rettentő korai volt. Én más miatt siettem pozi teszt után vissza a dokihoz, de 4+5 naposan meg csak annyit mondott a doki h felritkulas látható. Semmi biztatot. Ahhoz h látszódjon is valami 6-7hetesen kene visszamennek. 7+3 naposan mar szív hangot is hallottunk.
Ne aggódj Sztem felesleges meg.
Üdv
31hkm
Tényleg nem valami sok.
De nekem 7 mm-be agyazodott be, és minden oké.
A tanulság a jövőre nézve, hogy nem szabad a pozitív teszt után azonnal orvoshoz rohanni. Sok idegeskedést megsporolhattal volna, ha vársz ezzel. Bőven elég 6-7 hetesen menni, akkor már van szivhang jó eséllyel.
Persze, más az, ha muszáj a doki minél hamarabb, pl hormon pótlás miatt.
18hkm
Ha két teszt is pozitív, az jó hír. A nyh vastagságát nem is biztos, hogy pontosan mérte az orvos. Én amúgy úgy tudom, hogy 7-8 mm a minimum, ami a beágyazódáshoz kell, de akár 1 mm-vel el is mérhette, meg nyilván nem tartozik mindenki a tankönyvi példákhoz.
Szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!