Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vékony nyálkahártya, pozitív...

Vékony nyálkahártya, pozitív teszt?

Figyelt kérdés
Ha minden igaz a 4.hétben lehetek, 2 pozi teszt után az ultrahangon csak 6 mm nyálkahártyát láttak semmi mást. Kezdek félni hogy baj van :(
2016. okt. 10. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem túl korán voltál dokinál. Mióta késik? Nem kell visszamenned?

2016. okt. 11. 06:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Korán mentél, 4 hetesen még tényleg nem látszik semmi. Még 5 hetesen is "csak" petezsák.

Szóval ne félj, csak több idő kell. Mikor kell vissza menned?

2016. okt. 11. 07:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor az is csoda h mar van pozi teszted. Rengeteg pozi teszted kérdés van itt. Olvasd el ezeket, ez rettentő korai volt. Én más miatt siettem pozi teszt után vissza a dokihoz, de 4+5 naposan meg csak annyit mondott a doki h felritkulas látható. Semmi biztatot. Ahhoz h látszódjon is valami 6-7hetesen kene visszamennek. 7+3 naposan mar szív hangot is hallottunk.

Ne aggódj Sztem felesleges meg.

Üdv

31hkm

2016. okt. 11. 07:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Kell idő! Nincs gond teljesen normális. Legközelebb mész már lehet látni!
2016. okt. 11. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nem valami sok.

De nekem 7 mm-be agyazodott be, és minden oké.

A tanulság a jövőre nézve, hogy nem szabad a pozitív teszt után azonnal orvoshoz rohanni. Sok idegeskedést megsporolhattal volna, ha vársz ezzel. Bőven elég 6-7 hetesen menni, akkor már van szivhang jó eséllyel.

Persze, más az, ha muszáj a doki minél hamarabb, pl hormon pótlás miatt.

18hkm

2016. okt. 11. 09:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért lett korán pozi mert a ciklusom is rövidebb az átlagnál kb 25 nap. Tudom h korai volt az nem is baj ha nem lát semmit viszont vékony a nyálkahártya ahhoz h megtapadjon benne szerintem. 1 hét múlva hívtak vissza.
2016. okt. 11. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha két teszt is pozitív, az jó hír. A nyh vastagságát nem is biztos, hogy pontosan mérte az orvos. Én amúgy úgy tudom, hogy 7-8 mm a minimum, ami a beágyazódáshoz kell, de akár 1 mm-vel el is mérhette, meg nyilván nem tartozik mindenki a tankönyvi példákhoz.

Szorítok.

2016. okt. 12. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!