Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Oltatlan kismamaként milyen...

Oltatlan kismamaként milyen az ellátás jelenleg?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, 2 hét múlva megyek az első vizsgálatra! Kicsit félek, mivel szemmel láthatóan ördögtől való dolog lett az oltatlan ember! Semmiféle vitát nem szeretnék! Azoktól kérdezem akik oltatlanként járnak terhesgondozásra!?

2021. nov. 2. 15:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
36%
Felelőtlen aki kisérleti vakcinával oltatja magát és utána gyereket mer vállalni. Az ilyeneket kéne lenézni.
2021. nov. 2. 17:48
 12/33 anonim ***** válasza:
55%

5 hete szültem.

Akinél kezdtem a terhesgondozást, őt váltottam le. Maganba mentem direkt, pont azért mert ugy gondoltam, mivel nem vagyok oltva, majd csesztetnek.

A 7hetes megállapításon jófej volt a doki (persze első kérdése az oltás volt). Majd második alkalommal már célozgatott, hogy jó lenne, végül mikor harmadszorra mentem közölte nem hajlandó megvizsgálni. De a 15ezer forintot eltette volna (mivel nem csinált semmit, ha gáz ha nem, nem fizettem ki).

Onnantól kezdve az sztk-ba jártam. Elmondom, 1000x jobb volt az ellátás, a gyorsaság, mint 2és fél éves fiamnál (vele csak az sztk-ba jártam). A kutya nem foglalkozott azzal, hogy van-e oltás vagy nincs.

Az uh-kkal is maximálisan meg voltam elégedve (ha jött volna, apa is bejöhetett volna, pedig ő sincs oltva).

Ami egyedül kiakasztó volt, szülés elött teszteltek (aki oltva van, azt is tesztelik). Mikor a dokinő megtudta, hogy nem vettem fel az oltást, onnan elmondott kindennek. Felelőtlennek, emberiség elleni bűnözőnek, burkoltan le is hülyézett. Ahogy a tesztet csinálta, direkt ugy nyomta fel, fájjon, majd egy gúnyos "hupsz"-ot elejtett.

A szülőszobára már hál isten nem jött fel. Ott ujra ismét senkit nem érdekelt az oltás

Barátnőm oltatta magát, elöttem 1 héttel szült. 2 oltás után pozitív lett a tesztje szülés elött, na vele tényleg úgy bántak mint a véres ronggyal.

2021. nov. 2. 17:51
 13/33 anonim ***** válasza:
57%
13as barátnőm a 13. héten lett covidos...25. héten koraszült.... több kismama is koraszült aki elkapta a covidot. Ennyit a felelősségről. Olyanról nem hallottam még hogy valakinek az oltás miatt halt meg a gyereke. Olyat már többet is akinek a covid miatt
2021. nov. 2. 18:21
 14/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! Gratulálok a babához! Mindenkinek jó egészséget kívánok!
2021. nov. 2. 18:22
 15/33 anonim ***** válasza:
41%

15!

Nekem van 3 olyan ismerősöm is, ahol az oltás után ment el a baba/ koraszülött lett...

2021. nov. 2. 18:34
 16/33 anonim ***** válasza:
62%

12: te milyen egy agresszív kismalac vagy, sírva nevetek, szegény gyerek, ilyen pukkancs anyával öröm lesz az élet 😂

17: és bizonyítottan az oltástól vetéltek? Bárki is leírta azt egy zárójelentésre, hogy a vetélés/koraszülés oka az oltás volt? Gondolom nem. A terhességek nagy százaléka mindenféle ok nélkül is vetéléssel végződik, a koraszülést pedig egy ilyen nem tud egyszerűen indikáni sehogy, nézz utána a Pfizer működési elvének. Ellenben a lélegeztetőgéppel, amiben az embert a vírus durva lefolyása miatt tarthatják, na ilyen állapot esetében már gyakrabban kell kikapni a babát idő előtt. A józan eszetek hol van? Komolyan kíváncsi lennék rá, néha nem hiszem el amiket olvasok 😃

2021. nov. 2. 18:49
 17/33 A kérdező kommentje:
Én meg rajtad nevetek de nagyon! Oltasd be magad még vagy 20 alkalommal hátha jobban leszel tőle! 🙏
2021. nov. 2. 21:02
 18/33 anonim ***** válasza:
53%
Én élek és virulok köszönöm, akár csak a babám, pedig 2 oltást is kaptam kismamaként 😱 sehol nem ütközöm akadályba és oltottként kis túlzással ugyanolyan szabad és teljes ember vagyok mint Covid előtt 😇 neked további jó oltatlan szívást, remélem élvezed a korlátokat és a bunkózást, habár rajtad az a 20 oltás amit emlegetsz sem segítene 😂
2021. nov. 2. 21:09
 19/33 A kérdező kommentje:
Elengedem ezt a dolgot, mert felesleges... inkább mondok érted egy "imát"!
2021. nov. 2. 21:19
 20/33 anonim ***** válasza:
45%
Hagyjad utolsó mert mindjárt felrobban. Meg sem lep a kérdező vergődése, hasonlóan primitív stílusban több oltásellenes okosságai is szembejönnek nap mint nap különböző platformokon, feltételez egy színvonalat ez a magatartás, nem is érdemes velük foglalkozni, szívjanak csak emiatt, a többiek meg vígan élik tovább az életüket, csak ne teljenek meg megint a kórházak ezzel az oltatlan csürhével, azt kevésbé értékelném…
2021. nov. 2. 21:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!