Oltatlan kismamaként milyen az ellátás jelenleg?
5 hete szültem.
Akinél kezdtem a terhesgondozást, őt váltottam le. Maganba mentem direkt, pont azért mert ugy gondoltam, mivel nem vagyok oltva, majd csesztetnek.
A 7hetes megállapításon jófej volt a doki (persze első kérdése az oltás volt). Majd második alkalommal már célozgatott, hogy jó lenne, végül mikor harmadszorra mentem közölte nem hajlandó megvizsgálni. De a 15ezer forintot eltette volna (mivel nem csinált semmit, ha gáz ha nem, nem fizettem ki).
Onnantól kezdve az sztk-ba jártam. Elmondom, 1000x jobb volt az ellátás, a gyorsaság, mint 2és fél éves fiamnál (vele csak az sztk-ba jártam). A kutya nem foglalkozott azzal, hogy van-e oltás vagy nincs.
Az uh-kkal is maximálisan meg voltam elégedve (ha jött volna, apa is bejöhetett volna, pedig ő sincs oltva).
Ami egyedül kiakasztó volt, szülés elött teszteltek (aki oltva van, azt is tesztelik). Mikor a dokinő megtudta, hogy nem vettem fel az oltást, onnan elmondott kindennek. Felelőtlennek, emberiség elleni bűnözőnek, burkoltan le is hülyézett. Ahogy a tesztet csinálta, direkt ugy nyomta fel, fájjon, majd egy gúnyos "hupsz"-ot elejtett.
A szülőszobára már hál isten nem jött fel. Ott ujra ismét senkit nem érdekelt az oltás
Barátnőm oltatta magát, elöttem 1 héttel szült. 2 oltás után pozitív lett a tesztje szülés elött, na vele tényleg úgy bántak mint a véres ronggyal.
15!
Nekem van 3 olyan ismerősöm is, ahol az oltás után ment el a baba/ koraszülött lett...
12: te milyen egy agresszív kismalac vagy, sírva nevetek, szegény gyerek, ilyen pukkancs anyával öröm lesz az élet 😂
17: és bizonyítottan az oltástól vetéltek? Bárki is leírta azt egy zárójelentésre, hogy a vetélés/koraszülés oka az oltás volt? Gondolom nem. A terhességek nagy százaléka mindenféle ok nélkül is vetéléssel végződik, a koraszülést pedig egy ilyen nem tud egyszerűen indikáni sehogy, nézz utána a Pfizer működési elvének. Ellenben a lélegeztetőgéppel, amiben az embert a vírus durva lefolyása miatt tarthatják, na ilyen állapot esetében már gyakrabban kell kikapni a babát idő előtt. A józan eszetek hol van? Komolyan kíváncsi lennék rá, néha nem hiszem el amiket olvasok 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!