Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan foganhatott még a babám?

Hogyan foganhatott még a babám?

Figyelt kérdés

Dec 2 utolsó menstruáció

Dec 25 megszakítás nélkül voltunk együtt .. amikor már azt hittem megfog jönni..

majd jan 8 pozitív teszt..

Jan 15 uh szerint 5. Hetes magzat

jan. 23. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Jézus gyere le
jan. 23. 22:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Biztos ő fogant meg
jan. 23. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Férjed bedugta a kukit a nuniba úgy fogant meg.
jan. 23. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Lesznek itt még bajok... :D
jan. 23. 22:53
 5/11 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Valószínűleg nem lehetett szabályos a ciklusom... Csak sorstársak érdekeltek volna hogy esetleg járt e más is így

Nagyon várjuk a picit csak nem terveztük..

Nem tudom miért kell lenézni a másikat

jan. 23. 23:21
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Hogyan?

Hogy terhes lett? Igen, más is járt már így. Azt írod, december 25-én megszakítás nélkül. Ha ezt le kell írni, máskpr nyilván megszakítással. Bármelyikből összejöhetett.

jan. 24. 04:08
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

Te jó ég!

A válaszolók értelmi képességével, szövegértésével van probléma, és még büszkék is rá...

Igaz, hogy a megszakítás nem igazi védekezés, de a kérdés nem erre irányult. Mégis mindenki ezt írta.

A kérdező jól tudja, hogy nem a gólya hozza a kisbabát, ez egyértelmű. Csak a máskor rendszeres ciklusa ellenére mégis furcsán alakult a helyzet.

Kérdező, megpróbálom levezetni:

Dec 2-án kezdődött a ciklusod. Ha egy átlagos, 28 napos ciklust nézünk, akkor a terhesség most több, mint 7 hetes lenne.

Előfordul azonban, hogy heteket késik az ovuláció. Ilyenkor ehhez kell igazítani a terhesség korát, mert nem a menstruáció, hanem a peteérés a mérvadó.

Ha 15-én 5 hetes volt uh szerint, akkor ott 3 hetet kell visszaszámolni. És így bizony pont kijön, hogy pontosan 25-én volt a legtermékenyebb napod. Az ovulációd kicsit több, mint egy hetet késett.

jan. 24. 08:00
 8/11 anonim ***** válasza:
10%
8, a rizsáddal ellentétben feltehetően egy megszakításosból lett terhes.
jan. 24. 08:07
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

9-es. Ha rendesen elolvasod a kérdést, rájössz, hogy 25-én belement a fiú, tehát semmilyen formában nem védekeztek.

Nem rizsáztam, egyszerűen csak értelmeztem a kérdést, és megpróbáltam arra válaszolni. A kérdező nem azon ámult, hogy biztos Szűz Máriaként esett teherbe. Egyszerűen azt nem értette, hogy miért 5 hetes a magzat, ha már régebben volt a menstruációja.

Nagyon sok ilyen kérdés van, rengetegen hiszik azt, hogy a terhességi kor a menstruáció idején múlik, pedig ez csak tűpontos, 28 napos ciklusnál érvényes.

jan. 24. 08:24
 10/11 anonim ***** válasza:
43%

Sok iq bajnok meg lepontoz, pedig egyedül én válaszoltam a kérdésre.

És az ilyenek szaporodnak...

jan. 24. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!