Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek 10 hetesen (első...

Szerintetek 10 hetesen (első terhesség esetén) létezik,hogy éjjel-nappal enne az ember és már felszedett 5-6 kilót minimum? Ha nincs semmi hányinger csak az állandó kívánósság a kezdetektől az milyen nemű gyermekre utalhat?

Figyelt kérdés
jan. 23. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Emberek vagyunk, nem kell ösztönszerűen enni. Ha most ennyi kg a plusz, nagyon sok lesz a vége.

Ilyenkor lehet egyébként sok vizesedés, illetve már terhességi cukorbetegség jele is. Próbálj elkezdeni figyelni, mert rossz vége lesz és a kötelező diéta is nagyon nem élvezhető.

Hogy milyen nemű lesz? Hiszel a mesékben? :)

Első gyermekem fiú és most kislányt várok. Az elején teljesen egyformán haladt minden. Ugyan azok a tünetek és ugyan azokat eszem szívsebben.

Annyi a különbség, hogy most a kislánnyal már a 24.héttől fáj odalent minden is.

Kisfiammal 13kg-t szedtem fel most 30 hetesen 2kg-val kevesebb vagyok a kezdethez képest. De ez sem róható fel a neműknek. Minden terhesség más...ég és föld.

jan. 23. 21:12
 2/7 A kérdező kommentje:

De annyira kívánom a kaját egyszerűen nem tudom megállni. A terhesség előtt is volt rajtam 3-4kg, erős testalkatú vagyok szélesebb váll. Ahogy elkezdtünk próbálkozni eszem a vitaminokat és állandóan csak ennék. De akkor figyelek rá.

Mivel első gyerek fogalmam sincs.

A sógornőm a lányokkal hányós volt és émelygett, másik terhességnél alig hányt, unokatestvérem is vegyesen volt akinek nem volt baja ,volt akinek igen.

Fiút szeretnénk nagyon.

jan. 23. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 fiammal és lányommal is ugyanúgy hánytam, ugyanúgy kajarohamaim voltak.

Nem lehet erre alapoznim

jan. 23. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet a vitaminoktól ennél sokat. Nem utána nem sokkal jön rád az éhség?

Amúgy ha ennyire ehetnéked van akkor lehet érdemes lenne sok levest enned főétkezések előtt. Nem hízlal annyira és eltelít. Illetve teljes kiörlésű, lassú felszívódású dolgokat enni.

jan. 23. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Első terhességem kis hányás, émelygés esténként, de dolgoztam, elvoltam. Lány lett.

Második terhességem folyamatos hányás és hányinger 4 hétig, kb. ágyban feküdtem, dolgozni se tudtam. Olyan szintű álmosság, amit nem lehet elképzelni. Lány lesz, pedig meg mertem volna esküdni, hogy fiú :)

jan. 23. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azert erdemes oda figyelni mert fajasgyengeseget okoz a tulsuly ... Ezen felul Gyulan eleve csaszarozzak a kovereket mert " ugy se bir megszulni"
jan. 23. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem is így volt, és ráadásul én tényleg éhes voltam. 20 percenként.

Megijedtem, mert inzulin rezisztenciám van, és ez terhesség alatt könnyen átfordulhat cukorbetegségbe. Nem szeretnék ártani a babának, ezért váltoutatnom kellett.

Amióta nagyjából (azért nagyjából, mert dietetikussal nem konzultáltam) helyesen táplálkozom, elmúlt a farkaséhségem.

Nekem segít, hogy kalóriabázisban felírom, mit tervezek enni aznap, és így látom, hogy pl a ch sok, a fehérje kevés, valamit ki kell cserélni. Dúrva, hogy ez mennyire át tud engem programozni. Azokat a dolgokat kívánom, amiket felírtam. Pl. volt, hogy alig vártam az uzsonnai gyümölcsöt.

Ha valami miatt nagyon sóvárgok, akkor azt beépítem, de a felírás segít, hogy mértéket tartsak. Pl, ha látom, egy szelet csokiban mennyi ch van, nem szívesen eszem belőle sokat.

160 gramm ch diétát nem merek csinálni, mert az kevés kalóriával jár (főleg, hogy könnyen magas lesz a koleszterin szintem, szóval zsíros ételeket is csak mértékkel ehetek).

Nekem a 180 gramm ch "diéta" vált be, mert így kb annyi kalóriát viszek be, amennyire szükségem van, és nem leng ki a vércukor szintem sem, így a farkaséhség már ninvs jelen.

Szóval én nagyon ajánlom a felírós módszert. Szerintem sokat segít, ha látod is, mennyire helytelen a táplálkozásod. Késztetést érzel majd arra, hogy kialakíts egy egészségesebbet.

jan. 24. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!