!Nektek mikor jött elő a kívánósság? Ha előjött valaha is persze.
Sziasztok! 😊
Jelenleg 18 hetes vagyok és eddig (még). Kevesebbet is eszek, mint terhesség előtt. Nem direkt vonom magamtól természetesen, hanem nem jól érzem magam, ha esetleg "bepakolok" úgy rendesen. Megeszek mindent, de ami érdekes, hogy terhesség előtt jobban odanyúltam (főleg esténként) a nyalánkságok után, mint most. Jó lenne ha így is maradna a végéig, de ugye tisztában vagyok vele, hogy kb. bármelyik nap felborulhat az egész. 😄
Veletek hogyan történt? Később jön csak elő ez a kívánósság dolog? 🤤
#4 Gratulálok! De jó! 🤗
Köszönöm szépen a választ! 👍
Én sem üdítőzöm, ha mégis, ízesített (pl. citrom, dinnye), cukormentes ásványvízet iszom. Néha jól esik a szénsavas. Csak azért jutott eszembe, mert sokan rákérdeztek már, hogy mire vagyok úgymond rákattanva. 😅 Mondtam, hogy egyelőre semmire, a jövőt még nem tudni.
17. hétnél tartok, még semmi... nekem sincs nagy étvágyam, pedig előtte szerettem enni :D
Néha megkívánok kis sültkrumplit, vagy édeset, de ez a terhesség előtt is így volt, szóval köze nincs hozzá. :)
Esti gyomorégésem sem segít a helyzeten :D
#7 Köszönöm a válaszodat. 😊
Na, nálam is pont így van. 😄👍 Nem vagyok egyelőre kívánósabb, mint terhesség előtt, sőt... Előtte rosszabb volt. 🤣
Szerencsére a gyomorégés csak pár napig kínzott, nem volt valami kellemes.
#7 vagyok
Szerintem a végére behozzuk majd :D Hátha visszajön az étvágyunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!