Kismamák hogy bírjátok az állandó kívánósságot??
Figyelt kérdés
Folyamatosan ennék valamit, persze próbálom erősen visszafogni magam, de állandóan azon jár a fejem hogy mit egyek. 😂 Kínzó dolog. 😖 És a reggeli hányinger is ami amúgy reggeltől estig tart! 😏 (6,5hét.)2022. jan. 19. 20:29
1/9 anonim válasza:
Valahol a 25. hét körül voltam kívánós. Azt éreztem hogy minden mennyiségben tudnék enni valami habos süteményt. Leuraltam. Időnként tényleg ettem egy sütit, de szó sem lehetett arról, hogy ennek teret engedjek.
2/9 anonim válasza:
Terhesen nem volt ilyen.
Szülés után jött elő.
Nekem elég volt tükörbe néznem, meglátnom a szülés utáni testem és egyből nem is kellett annyira az a kaja.
3/9 anonim válasza:
Hát a reggeltől estig tartó hányinger közben én nem voltam kívánós. Te valami anomália lehetsz
4/9 anonim válasza:
6.5 hetesen kajara sem tudtam nézi 😂😂😂
5/9 anonim válasza:
Én 6.5 hetesen örültem, ha nem hánytam vizet. Semmit nem kívántam, szó szerint. Később se voltam falánk, talán egy fokkal több kígyóuborkát ettem a kelleténél, de ennyi.
Bezzeg most szoptatás alatt... Na hát most oda kell figyelni, mert ha rajt, a tányért is megenném jóformán.
6/9 anonim válasza:
Én is az émelygéssel küzdök. Max annyiban vagyok kívánós, hogy arra vágyom végre tudjak egy jóízűt enni, amit nem bánok meg és lenn is marad. Nagyjából a krumpli krumplival ment le eddig könnyebben, de azt is már unom.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem konkrétan csak akkor nincs hányingerem ha épp eszem. Hányni nem hányok csak küszködök. Ez elmúlik valaha? 😅
2022. jan. 20. 06:56
8/9 anonim válasza:
En sem hanytan viszont 14hetig emelyegtem, de en nem reggeltol hanem olyam delutan 3-4tol. Egyszer hanytam, mikor 6kor vacsiztam annak ellenere hogy hanyingerem volt. Azutan megtanultam hogy ha kezdodik az emelyges vizen kivul semmit. Neha egy alkohol mentes sort is megtudtam inni, amugy utaltam a sort,de terhesen ittam
9/9 anonim válasza:
Kivanos pedig nem voltam. Annyi dilim volt hogy mindig kellett min. 1kg gyumolcsnek legyen a lakasba. Ha veletlenul kifogytunk, teljesen panikba estem es rohantam vasarolni. A ferjem jokat nevetett rajtam mikor este gyumolcsert kellet rohanjon es nem valami habos sutiert 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!