Milyen furcsa kívánósságotok volt/van a terhessegetek alatt? Én a tisztító szerek illatától és a szappanos víz látványától leszek baromi szomjas egyből
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 21:50
2/9 anonim válasza:
Nagy zabagép létemre érdekes de terhesen semmi..
Épp ellenkezőleg.
Max annyi hogy narancs kefírrel, ezért voltam oda. Meg kb minden nap sóskafőzelék volt az ebédem, az Ecseri úti Sparban kaptam nagy nehezen fagyasztott sóskát, 20asával hordtam.
3/9 anonim válasza:
Imádtam a pirítóst savanyú káposztával, és paradicsomos hallal esetleg sima hallal és ketchuppal. 🤮
4/9 anonim válasza:
Én a régi épületek dohos szagától indultam be. Nagyon faltam volna :)
És a Flóraszept... :) hát azt is rendkívül kívántam.
5/9 anonim válasza:
En dinnyét ettem sajttal es gumicukorral (de csak a pelikános volt jó 😂) es ezt igy egyszerre mint a kiskatonak. Imadtam
7/9 anonim válasza:
Pirítós sajttal és mogyoróval, kesudió majonézzel 😂
8/9 anonim válasza:
A mélyalapozót (vakolat)
Akkor újították fel a baba szobáját, és épp láttam, amikor a mélyalapozót használták. Olyan lágy és krémes cucc, hogy kedvem lett volna megkóstolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!