Nem tisztított klíma okozhat problémát?
Most tudtam meg, hogy az irodánkban üzemelő klímát évek óta nem tisztították. Mondanom sem kell, hogy mennyire megijedtem, természetesen utána azonnal le is kapcsoltam a gépet (csak én vagyok itt).
(Sajnos nélküle 30 fokot mutat a hőmérő, huzatot sem lehet csinálni.)
Okozhat a nem tisztított klíma bármilyen problémát a terhességre nézve?
(11 hetes kismama)
Igen, okozhat, nem is kicsit.
A férjem uncsitesójának kb. 2 hete olyan tünetei lettek, hogy azt hitte a család, hogy ott hal meg, mert a szemei elúsztak oldalra, meg rángatózott, illetve 40 fokos láza lett. Amikor beértek vele a kórházban, akkor azt hitték, hogy egy régi betegség jött elő neki (most pontosan nem tudom, hogy mi, de műtötték is), és megint le kell csapolni a vizet a fejéből.
Aztán az egyik orvos kapcsolt és megkérdezte, hogy volt-e légkondi a közelében. És kiderült, hogy igen. Mint utóbb kiderült több munkatársa is rosszul lett, mire a vezetőség végre elrendelte a légkondi kitakarítását (ez ugye nem csak a gép, hanem a csőrendszer) és ott találtak döglött állattól kezdve mindent.
Hát én most utánanéztem a betegségnek. Egy nyavalyás bevásárlóközpontban betegedtek meg többen 2 éve: (cikk legvége)
Megint csak az jön elő, hogy nem lehet kivédeni.
Félig off: 2x szenvedtem már meg egy bőrbetegséggel, a nevére nem emlékszem de az a vírus okozza, mint a bárányhimlőt. Mindkétszer tartós nyári hőség, nálunk panelben 30 fok volt, bőrgyógyász azt mondta, legyengíti az immunrendszert így aki volt bárányhimlős, legyengült immunrendszernél aktiválódhat. Nem igazán kedvez a magzatnak.... szerintem ne főzd meg magad munka közben emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!