Klíma? Szabad-nem szabad? Rosszat tettem?
Pont a hálónkban van a klíma, eddig lehűtöttük a szobát, alvás előtt, de éjszaka rettenető meelg volt.
Én viszont annyira kidőltem, fáradt voltam, fájt a derekam,hogy felállni nem bírtam. A férjem egy kicsit bekapcsolta, én betakaróztam. az ágyunk felett van, és a lapátjai felfelé álltak, tehát ránk nem fújta.
gondolom egyszeri alkalomtól nem lesz baj??? De olyan jól esett, rögtön aludtam is mint a bunda(amit már mellékesen hetek óta alig bírok).
37 h km
szerintem semmi rosszat nem tettél. más is használja a klímát, ezt a meleget ki se lehet bírni már másképp, nagy pocakkal meg csak rosszabb lehet
20 hkm
Nálunk egész nap megy (központi helyen van, mindent lehűt), be van állítva 26 fokra. És ki-be kapcsolgat mikor lehűtötte a lakást 26 fokosra. Június óta a nagy melegekben minden nap használjuk és semmi bajom.
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!