Mi köti le 10 hós babátokat? Kisfiam 3 hete mászik, most már feláll mindenhol. A játékaival nem nagyon játszik. Keresi a rosszat, és amit nem szabad.
Most tárul ki előtte a világ :)
Minden érdekes neki, amit eddig csak látott, de nem ért el. A veszélyes és törékeny dolgokat pakold el, a konnektorokat vakdugózd be. Az alsóbb polcokra, fiókokba tedd be az ő játékaid, hidd el, úgy érdekelni fogja.
10 hónapos lesz pénteken (lány) és csak pakol, rámol, amit elér.
7,5 hónaposan kezdett mászni, úgyhogy kezdek hozzászokni, vagy négykézlább, vagy kapaszkodva, amit elér, bejárja a házat.
Egy két mp-ig megáll egyedül.
Kedvence a Cd polc rerámolása ill as zámítógépasztal alatt való matatás.
Múltkor elkedte leszedni a tapétát a nappaliban, még jó, hogy nyáron esedéks a tatarozás:-))
Semmi nem köti le a játékai közül, egész nap a fenekemben van :o)
Jön utánnam mindenhová, kapaszkodik belém ezerrel, nehogy meglépjek :o)
A dvd-ket Ő is szereti pakolászni, a fiókjai is kiüríti mindíg, zoknik,nadrágok,sapkák a földön, leszedi a szárogatóról a ruhákat,kipakol a mosógépből és bele akar mászni...stb.
10:39
Enyém is jön utánam mindenhova (fogmosás, kézmosás), ha wc- vagyok, csapkodja a harmonikaajtót.
A konyhában is állandóan a melletem van, múltor szegénykémnak véletlenül ráléptem a kis kezére:-((
Ha ittho van a bátyja, aki iskolás, akkkor ő hozzá szokott menni és a szobájában pakolászik
Nekem a fiam volt mosógépfüggő:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!