Ki kit kívánt terhessége alatt?
1. Terhességem idején édeset és sok gyümölcsöt kívántam. Kislány lett😊
2. Terhességem alatt( ami most van) egész nap sós ételeket ennék. Pl: sós perec, ropi egyebek. Nem tudni még ki van a pocakban😊
Ki mit kívánt a terhesség alatt?
En elsonel folyamatosan edesseget kivantam de.olyan szinten hogy az hihetetlen. Peksutiket is nagyon szerettem akkor. Nekem kislany lett 😊
Most egyaltalan nem kivanom az edeset, inakbb a csiposet es a savaunyt de nagyon, meg en sem tudom ki van a pocakban 🤭
Csípős és savanyú az elején szintén, most a 24.hétben igazából bármi jöhet, egyszer ezt-másszor azt kívánok😂
Kisfiú lesz egyébként, de nem hiszem, hogy ez a “ki mit kíván” a nemeken múlik 😊
Egyik terhesség alatt sem volt ilyen "kívánósság", csak az alap ami terhesség nélkül is.
-1 fiú, 1 lány-
Cukrász süteményt és sajtos stanglit, kislány lett.
Most meg mindegy csak sós legyen vagy savanyú. Csokit, sütit messze kerülöm, ha rá gondolok is hányok..:/ kisfiút mondtak genetikan, kiváncsi vagyok az is marad e 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!