Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » !Nektek mikor jött elő a...

!Nektek mikor jött elő a kívánósság? Ha előjött valaha is persze.

Figyelt kérdés

Sziasztok! 😊

Jelenleg 18 hetes vagyok és eddig (még). Kevesebbet is eszek, mint terhesség előtt. Nem direkt vonom magamtól természetesen, hanem nem jól érzem magam, ha esetleg "bepakolok" úgy rendesen. Megeszek mindent, de ami érdekes, hogy terhesség előtt jobban odanyúltam (főleg esténként) a nyalánkságok után, mint most. Jó lenne ha így is maradna a végéig, de ugye tisztában vagyok vele, hogy kb. bármelyik nap felborulhat az egész. 😄

Veletek hogyan történt? Később jön csak elő ez a kívánósság dolog? 🤤

2022. febr. 8. 09:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10 De csak óvatosan, túlzásokba remélem nem esünk. 😄👍
2022. febr. 8. 13:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

2 terhességem alatt én egyszer sem éreztem azt az isteni sugallatot,hogy bármit is ennem kellene,vagy nem is tudom hogy mi lehet ez a bizonyos kívánósság érzés.xD

Sok nő mondjuk keveri a szezont a fazonnal,még biztos pozi tesztje sincs már írja ide,hogy egy szenyóval többet kívánt vajon terhes-e..

2022. febr. 8. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!