A rokonom várandós?
Figyelt kérdés
Kívános, sok folyadékot iszik, sűrűn fáj a dereka és a háta, a melegbe sokat mutogatja a hasát, a hasát ki nyomja ki tolja, olyan ételeket eszik amit soha nem szeretett. Gyakran támasza meg a tenyerével, a derekát. Sűrűn simogatja, a hasát.2023. okt. 18. 09:02
1/12 anonim válasza:
MAjd elmondja, hogy úgy gondolja, közöd van hozzá.
4/12 anonim válasza:
Hogy jön ehhez kulcsszóként a munkahely meg a pms?!😅
Anyám borogass, veled is meg van áldva a rokonság...🤣
5/12 anonim válasza:
Ezek alapján én is várandós vagyok
Béla, 42éves kőműves
7/12 anonim válasza:
Szerintem ez a családi kapcsolatokból a rokon fétises kérdező...most ide jött. Aki ismeri tudja kiről beszélek.
8/12 anonim válasza:
Bammeg.. 🤦 meddig tartana megkérdezni: Te figyelj Joli terhes vagy?
Mint itt ki írni egy rakás fórumot?
9/12 anonim válasza:
Á, itt volt már korábban is. Szerintem õ az, aki folyton kérdezgeti, hogy ha valakinek ilyen hasa van, vagy olyan hasa van, akkor terhes-e. Csomó ilyen kérdés volt már.
10/12 anonim válasza:
9-láttam olyat hogy miyen illata van a terhes hasnak, az is tőle lehet? O_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!