Hogyan lehet megállapitani valakiről, hogy hasra hízik, vagy babát vár?
Sehogy!
Akinek alapból van pocakja, azon sokkal később látszik meg a terhesség. Akinek kötény hasa van, annak pedig még előrehaladott terhességben is nehéz megállapítani, hogy mi a szitu.
Úgyhogy azt javaslom, foglalkozz a saját dolgaiddal és ne mások hasát vizslasd!
Amúgy sem kötelező valakinek észrevenni a hasát. Mármint úgy értem, nem gáz, ha esetleg tényleg terhes, de mivel nem tudod biztosra, hogy az, nem kezdesz róla csevegni.
Ha ő szóba hozza, oké.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__124..
Ez is te vagy, igaz? Kit akarsz átverni kamu terhességgel?
Átlagos, vagy max enyhén duci nőknél félidőnél azért egyértelmű szokott lenni a has formája. De pl jártam úgy, hogy extrém kövér nőismerős már 7 hónapos volt és csak azért jöttem rá, mert mondta, amúgy eszembe nem jutott volna.
Én átlagos testalkatú vagyok, és nem is szoktam hasra hízni, nálam 12. hét után közelebbi ismerősök, családtagok már látták, kb 16. héttől szomszédok is, meg egyéb ismerősök, 20. hét után meg mindenkinek teljesen egyértelmű volt bővebb ruhában is.
Fura kérdés és nem is értem mi vele a "cél"🤔
Ha más terhessége akkor tök mindegy ha a sajátod akarnád takarni akkor az is érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!