Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Oltatlan kismamaként milyen...

Oltatlan kismamaként milyen az ellátás jelenleg?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, 2 hét múlva megyek az első vizsgálatra! Kicsit félek, mivel szemmel láthatóan ördögtől való dolog lett az oltatlan ember! Semmiféle vitát nem szeretnék! Azoktól kérdezem akik oltatlanként járnak terhesgondozásra!?

2021. nov. 2. 15:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
18-nak szántam az utolsó válaszomat.
2021. nov. 2. 21:22
 22/33 anonim ***** válasza:
53%

Azért lecsürhézni, lehülyézni, meg szándékosan rosszat kívánni annak, aki valamiért nem oltatja be magát, elég undorító viselkedés. Nem tudom, miért érzi magát felsőbbrendűnek, akiben benne van 2 oltás, semmivel sem vagytok különbek. Van aki valamiért így dönt, van aki úgy, tiszteletben lehetne tartani.

Még nem írtam ide, csak olvasni jöttem a tapasztalatokat, de egyszerűen felháborító, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak.

Kérdező, neked minden jót kívánok, remélem normálisabb, korrekt emberekkel fogsz találkozni majd.

2021. nov. 2. 21:33
 23/33 anonim ***** válasza:
39%
22: olvass vissza, senki nem hülyézett le senkit, senki semmi rosszat nem kívánt senkinek pusztán annyit, hogy élvezze a tetteinek gyümölcsét hiszen ő döntött így. A kérdező válaszait olvasd vissza inkább és máris érthető, hogy az előző oldalon válaszoló nem tudom hanyas miért használta a “csürhe” kifejezést 😃
2021. nov. 2. 21:45
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én igaz megkaptam már mindkét oltást, mert anno mindenhova kellett és a kislányunktol nem akartuk megtagadni pl az állatkertet, mozit stb, úgyhogy “mérgünkben” cselekedtünk.

Azóta úton van a kisteso, én magán dokihoz járok, és nala kikötés hogy csak oltott paciensekkel foglalkozik. Sőt a kísérőnek is kell vedettsegi, vagy be sem jöhet. Vizsgálatra így sem engedi be az apukát :/

Ismerősöm most szült, nem vettek tole pcr tesztet, oltott volt. Viszont rokonom aki kb egy hónapja szült és nem volt beoltva tole vettek tesztet.

Nyíregyháza Jósa András kórház.

2021. nov. 2. 21:59
 25/33 anonim ***** válasza:
46%
Csak én azt a része nem világos, hogy terhesen még egy egyszerű fejfájás csillapítót se vehetek be, de a kísérleti oltásból még hármat is! Idén kezdték el az oltásokat kiadogatni a "tiszteletet" kiérdemlőknek, még nem tudják a dokik se milyen mellékhatása adódhat! Mivel senki se vállal felelősséget az oltás mellékhatásáért, akkor miért lenne a kérdező felelőtlen, ha nem vállalja be?
2021. nov. 3. 01:48
 26/33 anonim válasza:
76%

#25: gondolom azt nem tudod, hogy egy fájdalomcsillapító hogyan tud ártani egy babának, egy védőoltás pedig hogyan nem.

Kérdező, el fognak látni, de mindenki ideges lesz körülötted, egyesek bántani, beszólni fognak (megjegyzem helytelenül, hiszen ehhez nincs joguk), mások meg extrán óvatosak lesznek körülötted mert egy covidos kismamánál kevés borzasztóbb dolog van, hiszen 2 élet forog kockán.

2021. nov. 3. 07:05
 27/33 anonim ***** válasza:
45%

Ellátnak. Valahova majd tesztet kérnek, vagy szimplán csak bunkók lesznek, de ellátnak.

A magándokim megkérdezte oltott vagyok-e, elmondtam, hogy igen. Az volt a válasza, hogy jó, mert elvileg csak védettségi igazolvánnyal láthat el, vagy teszttel. De nem kérte, nem ellenőrizte, bemondásra elfogadta.

Bírom egyébként az egymásnak eséseket, meg a megható történeteket kinek hány ismerőse van, aki hallotta, hogy hallották valahonnan, hogy hányan elvetéltek az oltástól, vagy a vírustól, hány beteg baba született miatta, blabla... Vajon hány ilyen rémsztoriban szerepel feketén-fehéren, hogy emiatt? Szerintem erre nem is kell válaszolnom, mindenki sejti.

Laikus emberek képesek egymás torkának esni, csak mert az egyik oltatta magát, a másik meg nem. Hát gratulálok a színvonalhoz. :)

2021. nov. 3. 11:24
 28/33 anonim ***** válasza:
52%
Gyógyszerből jobbára több darabot kell bevenni, akár hetekig rendszeresen, ezért nem lehet szedni. Egy szemtől senkinek semmi baja nem lesz (már amennyiben nem allergiás rá nyilván, vagy abortusz tablettát és hasonló drasztikus folyamatokat előidéző egy adagos gyógyszert vesz be valaki). Több szemtől vagy huzamosabban adagolt gyógyszertől telítődik a szervezet és ezért jut el a babához. Oltásból hányat vesz fel az ember? X hetente egyet, az én esetemben az egész terhesség alatt egyet, ami nem jut el a babámhoz, mivel ez egy egyszerű üzenet az immunrendszeremnek. Az oltás egyetlen kockázata a láz, nekem még karfájdalmam sem volt tőle, nem hogy lázam. Ezt a fajta oltás technológiát évek óta tesztelik, kismamákon végzett vizsgálatokat is lehet már találni az interneten róla, mi szerint nem ártalmas és mellesleg több olyan oltás is van amit évek óta, több évtizedes kutatások után adnak kismamáknak is és soha semmilyen gondot ezalatt nem okozott. Nagyjából annyira volt “ártalmas” az oltás, mint ha beveszek egy szem paracetamolt, de a helyzet az, hogy anno masszív hetekig tartó, az őrület szélére sodró migrénrohamra vettem be ennél különbet is, a gyerekem 3 éves már, köszöni szépen, nem lett nyomi attól az egy szemtől.
2021. nov. 3. 11:43
 29/33 anonim ***** válasza:
46%
Hogy lehet, hogy értelmes emberek 2021-ben nem értik meg, hogy ezt az oltást nem a nulláról fejlesztették ki néhány hét alatt? Hogy már létező technológiát módosítottak a szükséges mértékben? Hogy nagyon is ismert, hogy mit okoz, és ezért oltanak milliókat vele szinte minden korosztályban és hogy a vírus okozta betegség hatására emberéletek mennek a kukába, pedig MEGELŐZHETŐ lett volna? Mit nem lehet ezen felfogni?
2021. nov. 3. 11:47
 30/33 anonim ***** válasza:
49%
29: úgy, hogy nem értelmesek leginkább és minden racionalitást nélkülöznek, ráadásul egymást hergelik bele a különféle konteókba meg a lázadásba.
2021. nov. 3. 12:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!