Jelenleg elvileg 5 hetes terhes vagyok, viszont nincs meg embrió és szikhólyag egyik doki szerint. Ez baj lehet?
Utolsó menstruációm szeptember 14.-én volt. A ciklusom általában 30 napos. Menses előtt màr 2 nappal erős pozitívat teszteltem voltam dokinál többször azóta szépen növekszik a petezsák. Tegnap volt 12 mm
Aggódom, mert nehezen jött össze nagyon ez a baba, így nem tudom, hogy csupàn korai e a dolog. Járt már így valaki?
Kedves kommentelő. Amikor két éve próbálkozol, műtétek, szurik, stb és az orvosod tudja mennyire nehezen jön össze, minimum magánrendelésen annyit vàrok el, hogy reálisan álljunk hozzá és 4 hetesen ne hozzuk fel a műtétet.
De megtaláltam a számításaim egy màsik orvosban, aki megnyugtatott, miszerint hiba kijelenteni korai terhességnél ilyet.
Én is sokat vártam rá, velem sem volt túl kedves a doki, de tudomásul vettem, hogy neki csak egy vagyok a millióból. Többször is felajánlották az abortuszt is, mert közben kiderült, hogy rossz a citológiám, és egyszerűbb dolguk lett volna, ha nem kell a terhességre vigyázni.
Hidd el, én sem azt akartam hallani, hogy mennyire ragaszkodom én ehhez a terhességhez...
Meűtöttek, jól vagyunk, negatív lett a kontroll citológia, hamarosan szülök.
Én megértem a kérdezőt. Vidéken megvolt a nőgyógyászom, de 200 km-re nem tudok visszamászkálni hozzá. 6 éve a negyedik nőgyógyászhoz megyek már egy egyszerű rákszűrésre is. A negyedik orvos lett az, aki szimpatikus, akiben bízom és aki pont annyira bőszavú, amennyire kell. Számomra fontos a kisugárzás, az azonnali bizalom érzet, a korrekt tájékoztatás, az hogy érezzem, hogy időt szán rám és hogy nem beszél hülyeségeket. Nem kell velem sírnia a boldogságtól, amikor megállapítja a várandóságom, de legyen reális és tájékoztasson empatikisan ugyan, de feketén-fehéren.
Szerintem az orvos-páciens kapcsolat nagyon fontos! Főleg egy ilyen kényes helyzetben.
Szintén nem értem ilyen korai terhességnél a hasi uh-t, de ha a kérdező nála érzi biztonságban magát, magukat, akkor ez van. Bízom benne, hogy mindenkinek van annyi józan ítélőképessége, hogy kér másik szakvéleményt is, ha nem ért egyet az első orvosa véleményével. :)
Szurkolok, hogy minden rendben legyen!
5 hetes terhességnél meg csak.embrio van.Szívhang az altalában 6-7heten jelenik meg.Altalaba a 6 het egy vízválaszto,hogy ott mar ha nem fejlodik a baba tovabb akkor sajnos....:-(.
Szerintem ne aggódj.Ilyen korai stádiumban még bármi lehet.Jó is meg.rossz is.
26!
Azt remélem ugye látod, hogy ez több mint 2 hónapos kérdés, akkor volt aktuális... 🤦♀️
Kérdező, mi lett veled?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!