Ashwagandha KSM-66 terhesség alatt fogyasztható?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, nyugodtan, máshol azt hogy nem lehet.
Melyik az igaz?
Még nem áll fenn igazolt terhesség, nem is szedem egyelőre.
Elkezdhetem?
jan. 10. 20:38
1/4 anonim válasza:
Vizsgálva biztosan nincs a terhesség alatti használata, emberek véleményére meg nem adnék. Nem olyan létfontosságú szedni, inkább hagyd el, minthogy valami problémát okozzon.
2/4 anonim válasza:
Miért nem egy ORVOST kérdezel meg? Gondolom ha terhes vagy jársz vizsgálatokra, ahol remélhetőleg orvosok vizsgálnak és nem random emberek az utcáról...
3/4 A kérdező kommentje:
Gondolom elolvastad, hogy nem vagyok még terhes. :)
És azért itt kérdem, nem egy ORVOST, mivel nem életbevágóan fontos, magyarán nem fogom szedni, amíg nem kérdek meg egy ORVOST.. pusztán ha van egy ilyen oldal, gondoltam megkérdem itt ki mit tud erről, ha màr van erre lehetőség
Pusz
jan. 10. 22:42
4/4 anonim válasza:
Terhesseg alatt nem szednem, de ennyi. Ha nem vagy terhes, szedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!