Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi egy kávé És 2-3 pohár...

Napi egy kávé És 2-3 pohár citromos tea (saga ami amúgy fekete tea) fogyasztható terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Az én orvosom azt mondta, hogy napi két kávé fogyasztható. Én nem teázom, de egyelőre kétszer kávézom. (8 hetes vagyok)
2022. szept. 21. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Talán a 2-3 pohár teával kiegészítve már a felső határnál van.

A gyerekteát nem szereted? Én azt iszom, teljesen jó. 😄

2022. szept. 21. 13:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát a helyzet az hogy nem tudtam hogy nem szabad sok fekete teát inni, én meg mióta babát várok, erdei gyümölcsös saga teát iszok naponta többször is mert annyira jól esik. De visszább veszek most már

A babám elég aktív 🤔 lehet emiatt? 😄

2022. szept. 21. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon változó a teák koffein tartalma de a feketében nem kevés van.

3 nekem soknak tűnik 1 kávé mellé.

A babák a cukor meg a koffein miatt is felpöröghetnek de lehet eleve aktív baba, nem feltétlen ezért van.

2022. szept. 21. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Az erdei gyümölcsös Saga teát nyugodtan ihatod, az nem fekete tea alapú.
2022. szept. 21. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
A fekete teában pont annyi koffein van, mint egy gyengébb kv-ban. Mi 1-2 filterből főzünk 1,2l teát, azt isszuk. 1 filter, ha 2 vagy 2,5g-os, 2 filter ha 1,2 vagy 1,5g-os. Mert ezzel csalnak a rohadék teacégek. 20-25 db, csak egyre kevesebb benne a tea.
2022. okt. 11. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!