Van az folyamatos étel undorra valamilyen megoldás? Vitamin, vagy tea, egyéb? Ételintoleranciás vagyok, és semmit nem tudok megenni, amit elvileg fogyaszthatok.
Én is most csináltam meg a hisztamin diétát már vezetek vissza.
1) a glutént és a laktózt orvosi utasításra tartod? Ha nem, akkor hozd vissza őket. Tudom, tudom, a hisztaminos fb csoportban minden idióta azt tolja, hogy a laktóz meg a gluté a sátántól van, de semmi bajod nem lesz tőle, ha nincs tőle más bajod.
2) gondolj arra, hogy a hisztamin diéta nem életre szól. Én már vissza tudtam vezetni a fetát és a zöld babot :) hnap próbálom a gombát.
3) ha lelkileh tönkre vág akkor sosem gyógyulsz meg, ez tapasztalat. Én is akkor lettem jobbab, amikor fejben is össze tudtam ezt rakni, ajánlom keress egy táplálkozási zavarokkal foglalkozó pszichológust/dietetikust. Nekem rengeteget segített fejben és a diétában is.
Első, ha nem tudod, hogy mi az a hisztamin, akkor ne írogass. A húsleves tiltott a kezdeti nullás diétában.
Amúgy nem értem, hogy nem tartod be. Te nem leszel olyan szarul tőle, hogy legközelebb kétszer is meggondold?
Második választ ado.
SIBOS vagyok, igy ajánlott ezek elhagyása, mivel nem tudom őket megemészteni. Ezen felül hordozom a gént, ami aktivizálodhat. Ezért is probálom távol tartani magam tőle, persze null kaloriával naponta nem tudom mennyire sikerül
a SIBO diétát három éve tartom ez főleg glutén, laktoz, hisztanim IR, fruktoz diétábol áll, sajnos a hisztamin nem javul, akármit csinálok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!