17 hetes kismama vagyok. Nagyon megkívántam a füstölt kolbászt amiből meg is ettem 5-6 karikát mire eszembe jutott hogy azt lehet hogy nem is szabad fogyasztani terhesség alatt. Mi a véleményetek erről? Fogyasztható vagy sem?
Sok ételről hallottam, hogy nem lehet de erről valahogy nem.
Az első hetekben hányingerem volt de nem hánytam csak 2x, véletlenül mind a 2 alkalom füstölt kolbásztól volt. Ezután elment tőle a kedvem.
Szóval én ettem volna, ha bírja a gyomrom.
Nekem is azt mondtak nem szabad..
De amit megkivanok, azt megeszem.
Nem veletlenul kivanom meg.
Ma is ettem.
37+4hkm
Én mióta terhes vagyok sokszor ettem sok füstöltkolbászt, semmi bajom tőle és a babának se.
24 hetes
Ezt a leírást most találtam:
Hidegfüstölés, 10-25C közötti hőmérsékleten. Itt nyers marad az étel. Így készülnek a szárazkolbászok, szalámik, sajtok, egyes nyers sonkaféleségek, szalonnák és a boltokban kapható füstölt húsok zöme.
Szóval eg kicsit megijedtem, mert ugye nyers húsr nem szabad fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!