Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szafi zsemlék, kenyerek...

Szafi zsemlék, kenyerek fogyaszthatók terhesség alatt is?

Figyelt kérdés
Mármint amiket én sütök belőle itthon. Pár éve használtam ezeket a liszteket itthon, és most eszembe jutott, hogy ne kelljen annyit boltba járni, plusz az ember egészségesebben is étkezne ezáltal.

#Szafilisztek
2021. márc. 26. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne fogyasztani? Semmi olyan nincs benne, amitől ha egyébként nincs bajod, most hirtelen lenne.
2021. márc. 26. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne fogyasztható szerinted?
2021. márc. 26. 12:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát mert ilyen cirokliszt, meg ismeretlen lisztekből áll össze :D

Kövezzetek meg, de alapból nem ilyen lisztekkel sütött-főzött nagyanyám 😁

2021. márc. 26. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Mert az az üküknagyanyád lehetett :)
2021. márc. 26. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan,de ha fenntartásaid vannak,akkor hogy merült fel ez a kerdés?
2021. márc. 26. 12:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Mert ez egy ilyen oldal, és esetleg van olyan aki szintén ette terhesség alatt. Ha igen neki jobb lett e tőle az emésztés stb :)

Ilyenek érdekelnének.

Mert sajnos hiába eszek most rostosabban, teljeskiörlésű dolgokat, mégis nagyon nehezen megy a nagydolog :(

15hetes vagyok

2021. márc. 26. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ertem. Nekem a chia mag segített.
2021. márc. 26. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Igyál sokat (levesek is jók) és mozogj is, az többet használ. Evésnél meg a zöldségek és mértékkel a gyümölcsök és magok szerepeljenek nagyobb arányban, akkor nem a kenyéren fog múlni.
2021. márc. 26. 13:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a chia magot kipróbálom :)

8as sajnos ezek nem segítenek nekem :( Így táplálkozok alapból is, plusz a sport is maradt az életemben a heti 4 alkalom :( már az aszalt szilvát is próbáltam kínomban, pedig utálom, de sajnos az sem segített :(

2021. márc. 26. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!