Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhessége alatt ivott,...

Aki terhessége alatt ivott, mi történt?

Figyelt kérdés
Érdekel ez a téma, egyéb okokból, ezt most nem fejtem ki, nem is lényeg. De nyilván ezt névvel senki nem vállalja fel. Van olyan itt aki ivott rendszeresen(vagy ha nem is rendszeresen, de viszonylag sokszor) és megszületett már a babája? Egészséges lett, vagy ha nem, milyen probléma merült fel, akár később is? (Természetesen a neten olvastam róla, tudom hogy milyen problémával járhat, de élő példát még nem láttam ilyenre)

#alkohol #Karosodas
ma 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Két házzal odébb a szomszéd lánya végig piálta a terhességét, nagypocakkal is vitték haza miután az árokba borult. Halva született a gyereke.
ma 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Unokatestvérem így született. Magzati alkohol szindrómával, sokáig volt kórházban, mert elvonási tünetei voltak az első napjaiban. A nagymama hozta ki és nevelte fel. Értelmileg nem teljesen ép (enyhe értelmi sérült).
ma 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ovistárs anyukája reggeli leheletétől is be tudtam volna állni. Szülésig ivott.

Azóta már az a kislány is ovis, kezelhetetlen, dührohamai vannak, fejletlen, alig tud beszélni, sorolhatnám.

Anyu az a csendes alkesz típus, nem agresszív.

ma 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Ismerősöm is sokat ivott..nem részegségig, de terhesen naponta lecsúszott egy két sör...energiaital....enni szinte nem is evett.

Hát megvolt a véleményünk róla.

A gyerek downos lett a legdurvább szinten. 1 hónapon át több műtéte volt, hogy egyáltalán életben maradjon. Bélcsavarodással és 3 lyukkal a szívén született a kislány, a dokik is csak a terhesség végén vették észre...

Mondjuk nem gondolom és utána se néztem, hogy a pia lehetett e tényező, gyanítom a down azért nem így működik, de ki tudja mennyire volt hatással arra, hogy mennyi problémája van a mai napig a lánynak.

Ha másért nem statisztikába belefér, hogy nem egészséges gyereket szült piálás mellett....

ma 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Én ittam terhességem alatt. Nem sokat, de sokszor nem tudtam megállni pár kortyot. Hetente egyszer biztos. Nem várt terhesség, kétségbe is voltam esve..

3 héttel előbb született, de teljesen egészségesen. Már nagy.

Minden nap hálát adok ezért és minden nap próbálok tenni valamit érte.

ma 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm ivott(nem tudom, hogy mennyit, párszor láttam)illetve a cigit sem rakta le. Kisfia lett, nagyon lassan fejlődött a mozgása, beszéde. Az utóbbi pár évben nem találkoztam vele, annyit tudok, hogy 3-4 évesen még nem beszélt a kisfiú, inkább csak hangokat adott ki, az anyuka szerint teljesen rendben volt.
ma 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyám ivott hugommal.

2 kiló és 45 cm lett a húgom, egyébként más baja nem volt

Szerencséje volt én azt mondom.

ma 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyik régi osztálytársam anyja ivott vele terhesen+cigizett is.

Nem tudom, pontosan mi baja volt, mert alsós osztálytársam volt, szóval gyerek voltam még, annyira nem kérdeztem bele a részletekbe, mert anya mondta, hogy ő tudja, hogy pialt, cigizett vele az anyja terhesen, na de..valami értelmi sérülése biztos van a srácnak, az látszott, meg néha random elájult, rangatoztak az izmai, ezért nyilván majdnem mindenki cikizte, stb..nem tudom, azóta milyen élete van, de akkor szr volt neki nagyon, az tuti. Viszont nyilván nem nőtt 3 feje, vagy 6 ujja, szóval aki homokba dugja a fejét, azt mondaná, teljesen egészségesen született...

ma 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!