Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhessége alatt ivott,...

Aki terhessége alatt ivott, mi történt?

Figyelt kérdés
Érdekel ez a téma, egyéb okokból, ezt most nem fejtem ki, nem is lényeg. De nyilván ezt névvel senki nem vállalja fel. Van olyan itt aki ivott rendszeresen(vagy ha nem is rendszeresen, de viszonylag sokszor) és megszületett már a babája? Egészséges lett, vagy ha nem, milyen probléma merült fel, akár később is? (Természetesen a neten olvastam róla, tudom hogy milyen problémával járhat, de élő példát még nem láttam ilyenre)

#alkohol #Karosodas
jan. 10. 18:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

#19 Senki nem hülyézett senkit, és a szaglás, ízlelés nem "úgy gondolás" kérdése, hanem vagy érzed, vagy nem, és vagy felfogod, vagy nem. Van egy sajátos aromája, ami annyira sajátos, hogy még nem sikerült helyettesíteni.

#20 Senki nem állított se olyat, hogy jobb valami alkohollal, se olyat, hogy rosszabb. Legalább ne hallucináljatok már!

jan. 13. 17:15
 22/24 anonim válasza:
53%
Nem szabad.
jan. 19. 09:23
 23/24 anonim ***** válasza:
83%

Volt alsós osztálytársam,az anyja cigizett végig,és a piát sem vetette meg. Agydaganata volt a gyereknek,már nem tudom így született e vagy csak később alakult ki. 18 éves kora előtt (ha jól emlékszem 16 volt) meghalt. A végén mar magántanuló volt és tolókocsiban toltak. Egyébként a legokosabb gyerek volt az osztályban,ameddig járt,de a beszéden a mozgásán is nagyon érződött a fogyatek. 86 májusában született így az anyja mindent Csernobilra fogott...

Más:szerintem sem ugyanaz az alkoholmentes sör és az alkoholos,nonszensz is hasonlítani. De aki terhes ne igyon. Én buntetném is az ilyet,ahogy a terhesség alatti cigit is. A felelőtlenség netovábbja.

jan. 19. 09:51
 24/24 anonim ***** válasza:
68%

Bár nem vagyok érintett a témában, de véleményem van róla.

Szomszédasszonyom bár nem ivott, de vègig dohányozta mindhárom terhességét. Mindhárom babája időre született, de 2-2,5kg között voltak. Más bajuk nem lett, egyébként okos, ügyes gyerekek.

Írták többen is itt, hogy aki ivott a terhessége alatt annak a gyereke kezelhetetlen, tanulási nehézségei vannak, stb. Szóval értelmileg el van maradva a többiektől. Nos, erről nekem az a véleményem, hogy nem minden esetetben az alkohol tehet erről. Az az anyuka nincs értelmileg elmaradva a többi anyukától, aki megmeri kockáztatni, hogy piál terhesen? Dehogysenem! És vajon az az anyuka mennyit foglalkozhat a gyerekével születése után, ha még alap dolgokat se tudott megtenni érte születése előtt? Az elhanyagoltság is okozhat dühkitörést, kezelhetetlenséget, stb a gyerekeknél.

Az alkoholizmus első számottevő következménye a babánál az alkoholszindróma.

jan. 19. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!