Történt már valakivel ilyen,hogy a terhessége első 12 hetében mindenféle vírusos,vagy bacis betegséget összeszedett?
Én most vagyok 6 hetes és kb a 4.héttől ahogy a terhesség kiderült szenvedek mindenféle vírusos megbetegedéssel az időjàràs plusz ovi kombó miatt.
Pl ilyenek,hogy füllgyulladás,torokgyulladás,hányàs-hasmenés..Valaki kapott el ilyesmiket az elején?Ezek árthatnak a magzatnak?
Covidos voltam a második terhességem elején.
Hogy attol-e vagy mástól, nem tudni, de missed abom lett
Barmitol lehetett, vagy a covidtol, ki tudja.
Jaj de jó ezt olvasni kedves utolsó!:)
Jó egészséget kívánok nektek!:)
Egész életemben nem voltam annyit beteg, mint terhesen(pedig szedtem vitamint, egészségesen táplálkoztam). Torokgyulladás, nátha, lázas is voltam, stb. Minden rendben van a kislányommal. :)
Kitartást!
Félig kijött bölcsességfogamnál gyulladt be annyira az ínyem, hogy antibiotikumot kaptam rá.
10 hetesen húgyúti fertőzésem is volt.
Valami náthát is összeszedtem nem sokkal a 12 hetes UH előtt, de arra nem kellett antibiotikumot szednem legalább. Viszont ekkor lázam is volt. Hálistennek nekem paracetamol csak fájdalomra nem hat, lázra működik.
Augmentin és társai nem ártanak.
Ó az alany már 9 éves, semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!