Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történt már valakivel ilyen,ho...

Történt már valakivel ilyen,hogy a terhessége első 12 hetében mindenféle vírusos,vagy bacis betegséget összeszedett?

Figyelt kérdés

Én most vagyok 6 hetes és kb a 4.héttől ahogy a terhesség kiderült szenvedek mindenféle vírusos megbetegedéssel az időjàràs plusz ovi kombó miatt.

Pl ilyenek,hogy füllgyulladás,torokgyulladás,hányàs-hasmenés..Valaki kapott el ilyesmiket az elején?Ezek árthatnak a magzatnak?

#Terhesenbeteg #Vírusosbetegség #Bacisbetegség
szept. 27. 15:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Covidos voltam a második terhességem elején.

Hogy attol-e vagy mástól, nem tudni, de missed abom lett

Barmitol lehetett, vagy a covidtol, ki tudja.

szept. 27. 16:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét terhességem első heteiben (január, február) benyaltam az akkor népszerű felső légúti betegségeket. Úgy köhögtem hogy majd’ megfulladtam, nem tudtam lehajolni annyira fájt a fejem. Ráadásul csak a Herbal Swiss forróitalport ihattam, ami nem sokat segített. A második terhességemnél, a 3. trimeszterben egy hányós-hasmenőst is sikerült benyelnem, egy pohár víz nem maradt meg bennem. Mindkét gyerekem egészséges, semmi bajuk.
szept. 27. 16:10
 3/13 A kérdező kommentje:

Jaj de jó ezt olvasni kedves utolsó!:)

Jó egészséget kívánok nektek!:)

szept. 27. 16:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Köszönjük, aranyos vagy 😊 Ne aggódj, semmi baja nem lesz a babádnak ❤️
szept. 27. 16:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Egész életemben nem voltam annyit beteg, mint terhesen(pedig szedtem vitamint, egészségesen táplálkoztam). Torokgyulladás, nátha, lázas is voltam, stb. Minden rendben van a kislányommal. :)

Kitartást!

szept. 27. 17:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves 5,nagyon köszönöm,hogy leírtad..a lázas tünet az első 12 hétben volt?
szept. 27. 18:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél 6-7 hetesen covidos voltam, másodiknál meg meg voltam fázva és úgy lett pozitív a tesztem. Jó makacs megfázás volt mert vagy 3 hétig orrot fújtam folyamatosan.
szept. 27. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor terhesen ugye alapból gyengébb az immunrendszer. Én "csak" egy nagyon durva megfazast kaptam el kb 6 hetesen, nehéz volt kilábalni belőle, de a babának szerencsére semmi baja nem lett. Jövő hónapban egy éves :))
szept. 27. 20:07
 9/13 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. A lázas a 2. Trimeszterben voltam emlékeim szerint.
szept. 27. 20:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Félig kijött bölcsességfogamnál gyulladt be annyira az ínyem, hogy antibiotikumot kaptam rá.

10 hetesen húgyúti fertőzésem is volt.

Valami náthát is összeszedtem nem sokkal a 12 hetes UH előtt, de arra nem kellett antibiotikumot szednem legalább. Viszont ekkor lázam is volt. Hálistennek nekem paracetamol csak fájdalomra nem hat, lázra működik.

Augmentin és társai nem ártanak.

Ó az alany már 9 éves, semmi baja.

szept. 27. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!