Történt már valakivel ilyen,hogy a terhessége első 12 hetében mindenféle vírusos,vagy bacis betegséget összeszedett?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 6 hetes és kb a 4.héttől ahogy a terhesség kiderült szenvedek mindenféle vírusos megbetegedéssel az időjàràs plusz ovi kombó miatt.
Pl ilyenek,hogy füllgyulladás,torokgyulladás,hányàs-hasmenés..Valaki kapott el ilyesmiket az elején?Ezek árthatnak a magzatnak?
#Terhesenbeteg #Vírusosbetegség #Bacisbetegség
szept. 27. 15:53
11/13 anonim válasza:
Eleve betegen estem teherbe másodjára, majd a nagyobbik gyerek hozta haza a változatos palettát, covidtól kezdve fosvahányásig mindent. Többet voltam beteg terhesen, mint amennyit nem. Úgy voltam vele, hogyha ezek után megmarad a baba, akkor tuti vasgyúró lesz. Hát ez végülis bejött, a kicsinek nagyon durva az immunrendszere, pedig a nagyobbik se beteges.
12/13 anonim válasza:
Igen, én ebben az időben mindent összeszedtem. Szerencsére a második trimeszter óta viszont semmit
13/13 anonim válasza:
Én a mostani babával covidos voltam 10 hetesen. Eddig a 12 és 20 hetes uh-kon minden oké volt (1 napig volt 38 fölötti lázam).
Az elsővel mandulagyulladásom volt, a második gyerekkel arcüreg. Azok 2. trimeszterben voltak szerencsére, pár nap láz majd 1 hetes antibiotikum kúrával jártak.
Ja és 2.-nál kicsit későn tűnt fel, hogy késik, mert 39 fokos lázat próbáltam túlélni éppen. Az influenza volt.
Teljesen normális, hogy gyakrabban vagy beteg mint normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!