Jelenleg elvileg 5 hetes terhes vagyok, viszont nincs meg embrió és szikhólyag egyik doki szerint. Ez baj lehet?
Utolsó menstruációm szeptember 14.-én volt. A ciklusom általában 30 napos. Menses előtt màr 2 nappal erős pozitívat teszteltem voltam dokinál többször azóta szépen növekszik a petezsák. Tegnap volt 12 mm
Aggódom, mert nehezen jött össze nagyon ez a baba, így nem tudom, hogy csupàn korai e a dolog. Járt már így valaki?
Nekem azt mondta a doki, hogy 10mm felett már kivehetően szikholyagot legalább kell benne látni.
Nekem ugyan ez volt, üres maradt, műtet lett sajnos.
A petezsák nőtt, de nem lett benne semmi.
Nálad ne igy legyen, de benne van a pakliban
6 hetesen voltam megállapításon, akkor volt 12mm. Azt mondták, nem baj, valószínű késöbb fogant, 5hetesnek felel meg.
1hét mulva kontroll. Ott már 25mm volt, de üres maradt. Akkor írtak ki műtétre, másfél héttel késöbbre. Szoval 8 és fél hetes lettem volna.
1#
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!