Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » II. trimeszterben étvágytalans...

II. trimeszterben étvágytalanságot tapasztaltatok? Mikor kezdtetek el hízni?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok. Nem vagyok rosszul, minden negatívum elmúlt, még egyetlen dekagrammot sem híztam, pedig ettem. Újabban viszont azt veszem észre, hogy úgy különösebben nem kívánok semmit, nehéz kitalálni, hogy mit egyek, előfordul, hogy nem eszem semmit, kimarad egy ebéd pl, és semmiféle éhség nem jelentkezik. Gondolom vannak bőven tartalékaim, tehát a babának nem rossz...Járt így más is?
tegnap 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a 15. hétben vagyok, nagyon szenvedek azzal hogy mit egyek napi többször, mert nem kívánok semmit, nem esik jól semmi:/ annyi hogy nekem még jelen van az, ha nem eszek akkor hányinger és hányás van:/ még én sem híztam, de igazából csak az az érzés hiányzik, hogy végre jól essen valami étel, amit megeszek:))
tegnap 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló cipőben vagyok, az első trimeszterben a hányás miatt nem bírtam enni, második trimeszterben végig beteg voltam szinte és nem kívántam a kaját, mert a nagyobb gyerekem mindent hazahozott, volt, hogy napokig levesen éltem :( Aztán harmadik trimeszterre meg gdm-es lettem, úgyhogy most diétázom, bár amúgy sincs nagy étvágyam, mert a gyomrom ég a Ludea mellett is, szerintem nyomja már a baba. Az első trimeszterben fogytam 3 kilót, aztán a másodikban annyi jött vissza, amit lefogytam, és most tartok lassan 37 hetesen 4 kilónál a kiindulásihoz képest. A baba állítólag korához képest átlagos méretű, jó a magzatvíz mennyisége, I. fokon érett csak a lepény egyelőre, úgyhogy igyekszem nem aggódni ezen :)
tegnap 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy egy valamit kívánok rettenetesen, és az a sushi (amit ugye nem lehet a nyers hal, meg most nekem a gdm miatt), úgyhogy mondtam a férjemnek, hogy a szülőszobára egy tál sushival megyünk, és ha kint van a gyerek, rögtön megeszem :D
tegnap 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam ugyan ez volt. Aztán kb 28 héttől állandóan éhes voltam. Rengeteget ettem... de csak 2kg plusz lett rajtam, az is 32 hetesen jött rám.
tegnap 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#3, nem csak nyers halas sushi van. Egyél rákosat, tonhalkrémeset, az nem nyers. Vagy zöldsègeset, tojásosat. Jó, tudom, nem olyan, mint a lazacos, de kompromisszumos megoldásnak jó.
tegnap 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, de a rizs a gdm miatt most nem optimális, ezt a 2-3 hetet már kibírom :)
tegnap 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:

24. hetig 1 kilot hiztam. Boldog is voltam, hogy na, jo lesz ez, ha igy folytatom. Hat ja. A vegen 14 kilo hizas lett belole :D

De igaz, hogy nem figyeltem oda egy cseppet se. Beutott a gyomorsav es hiaba a ludea, nekem nem segitett semmi csak az, ha ettem. Sokszor ettem keveset, de nyilvan osszejott a mennyiseg, jo sokat is hiztam emiatt.

Hat mindegy, ez van.

tegnap 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!