Van értelme a tesztnek ma?
Figyelt kérdés
Tegnap (ciklus 25. napján) pisilésnél barnás folyás, majd pár csepp élénk piros vér. Gondoltam megjött, tampon be. Azóta semmi, a tampont vér nélkül húztam ki. Betét van bent ma, azon sincs semmi, wc papíron sem. Görcseim sincsenek, semmit sem érzek. Soha életemben nem volt még ilyen velem...ma 12:58
1/4 anonim válasza:
Én nem tesztelnék. Majd ha késik.
Nekem is van olyan hónap, hogy 2-3 Nappal mensi elött van egy kis maszatolás
2/4 anonim válasza:
Semmi értelme, vagy a nem várt napján kell vagy 2-3 nappal szoktak javasolni, hogy utána, mivel ha tolódott a peteérés, akkor lehet, hogy ez is tolódik.
3/4 anonim válasza:
Nekem így kezdődött a terhességem, szurkolok :)
Viszont ilyenkor még negatív volt a tesztem, 4 nappal utána csináltam újat, akkor már pozitív volt.
4/4 anonim válasza:
Nekem így volt az első.
Vizsont a mensi esedékes napja előtt nem tesztelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!