Volt értelme a napközbeni tesztnek?
25 napos ciklusnál (mért ovuláció 11/4), 2 napja késik. Tesztet tegnap délután (CB digitális) és ma délelőtt (Gabriel) csináltam - mindkettő negatív ...
Volt már köztetek, aki hasonlóképpen volt, és baba lett a vége?
Holnap reggel (most már első vizeletből) még tesztelek majd, ha addig nem jön meg.
Ha jól értem , és 14 napja volt ovu, akkor meg lehet hogy a napközbeni teszt nem mutatja.
Próbáld reggel, szurkolok!
Szerintem mindenképp reggeli vizeletből csinálj, mert ilyen korán meg lehet, hogy az se mutatja ki.
Sok sikert.
szia nekem 2 napja késik, de még semmi. Ma teszteltem és negatív..fura ez a hónap nekem, fájdogáltak a melleim is , csak ugye egyszer már volt ilyen pár éve és akkor egy teljes hónap kimarad, mivel alapból nem szoktak érzékenyek lenni. A hasam meg már egy hete görcsölget néha, mintha meg akarna jönni.
Hát ..nem tudom..de valószínű , hogy csak késik.
Ti mióta próbálkoztok már?
Nekünk ha minden igaz, ez az 5. próbálkozási hónap volt.
#4:
Nálunk is kb az ötödik hónap ... az ovulációt mérem, a ciklusom szabályos, eddig mindig pontosan megjött
Holnap reggel azért tesztelek újra egy 10-és érzékenységűvel (ha addig nem történik semmi)
Szorítok neked!
én is drukkolok nektek...:) amúgy úgy tűnik meg fog jönni, az előbb vettem észre egy nagyon apró kis barnás pecsételést...ált. 1-2 nappal megelőzi a menstruációmat az ilyen pecsételgetés, szóval lehet, hogy holnapra megjön.
No de nem baj, talán majd következő hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!