Teszteljek, vagy már nincs értelme?
Utolsó menstruációm okt. 11-13-ig volt, ami 1 héttel korábban jött, mint kellett volna (16-19 helyett). 18-án voltam a nőgyógyászomnál, az ultrahang azt mutatta, hogy az egyik petefészkemben 5, a másikban pedig 7 tüsző van. Semmi eltérés, csak kicsit felborult a ciklusom.
A novemberi menstruációm első napja így az októberiből számítva nov. 13-16 helyett november 8-11-ig volt esedékes. 8-án este volt egy apró vérzésem, illetve 10-én reggel szintén egy pár csepp, de se betét se tampon nem kellett, mert ezen a 2 “folyáson” kívül semmi nem volt.
A mellem már lassan 2 hete nyom, húzódik, amit csak szoptatáskor éreztem eddig, se terhesség se mensi alatt. Se terhes se menstruációs tünetem nincs. Az a 2 “vérzés” lehetett a mostani menstruációm, és ne is reménykedjek, vagy még érdemes tesztelni?
Hát ha késik és nem is teszteltél még akkor persze, hogy érdemes tesztelni.
Nekem is volt, hogy jóval korábban jött meg, 28-29 nap helyett nekem 24 napra utána meg szokásosan 28-29 napra megint, néha 27, szóval nekem nem késett emiatt a következő menzeszem.
Drukkolok, majd írd meg milyen lett a teszt :)
Tegnap hajnal 2-kor is negatív, és ma délben is. Persze sosem első pisi, mert olyankor nem igazán érek rá, de azért 2 negatív 2 napon belül mondható már készpénznek szerintem :(
Fura, mert melleim egyre jobban fájnak, már a petefészkem környékén is szúró érzésem van, és mensi még mindig sehol.
Nem semmi, nem tudom mi lehet. Majd írj ha van valami változás.
Előző voltam :)
4-es vagyok. Megjött :(
Görcsök nélkül, de eléggé sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!