Teszteljek clearblue digitalissal 11 DPO-n, van ertelme?
Sziasztok!
2-3 nap mulva jon meg a mensim, ez a 11. Dpo.
Elhasznaltam ma reggel egy olcso tesztet, amin nagyon-nagyon halvanyan megjelent a masodik vonal idoben. Keszitettem fotot, de igy kepen alig latszik, eloben erosebb valamivel.
Tudom, hogy meg koran van es jobb lenne varni, de sajnos ma elutazom ket hetre es a ferjem igy lemarad a tesztelesrol, ha varok. (Legalabb annyira izgatott miatta, mint en.)
Eszembe jutott, hogy delelott veszek clearblue-t, azt, amelyik egyertelmuen kijelzi az eredmenyt.
Szerintetek van ertelme, vagy csak penzkidobas lenne? Eleg erzekeny az ahhoz, hogy ilyen koran teszteljek?
Itt van a kep a masik tesztrol, de tenyleg nem sok minden latszik a tesztvonalbol igy.
Koszonom a valaszokat elore is!
Szerintem is látszik egy halvány csík.
De a HCG szintet nem nagyon érdekli, hogy a férjed elutazik. Szóval szépen várjál pár napot.
Ez walentin teszt? Mert ha igen akkor a helyedben nem élnem bele magam, nekem többször is volt ilyen még ettől picit erősebb is, hajlamos az áll pozitívra sajnos.
De azért drukkolok hogy valódi pozitív teszted legyen.
Koszonom a valaszokat! :)
Remelem, hogy tenyleg baba lesz, illetve hogy marad is, de igyekszunk nem beleelni magunkat tulsagosan addig, amig valoban elmarad a mensim.
Ez colloidal gold nevu teszt volt, soha nem hallottam rola. Netrol rendeltem es elvileg 10-es erzekenysegu kellene legyen, de valojaban 25-os, csak 10-esnek hirdettek.
Nyaron egyet hasznaltam mar el, de akkor negativ volt egyertelmuen es nem is volt baba. (Akkor meg nem is akartuk, mert elotte szedettem le a Mirenat es szerettem volna, ha van egy is regeneralodasi ido.)
Szoval remeljuk hogy ez nem fals pozitiv.
Kozben eszembe jutott, hogy van meg itthon papircsikos tesztem, az is valamilyen netes csoda, szinten 25-os.
Igaz, ez mar nem reggeli teszteles lesz, de elokeresem es megcsinalom meg mielott indulok.
De ma mar tuti nem veszek clearblue-t, idom sincs ra es teny, hogy felesleges, nem attol lesz baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!